Deluxia Dragos kaç liradan satışa çıktı?

Deluxia Dragos kaç liradan satışa çıktı?

Deluxia Dragos kaç liradan satışa çıktı?
Teknik Yapı, Maltepe Dragos’ta inşa edeceği 500 konutluk Deluxia Dragos projesini yüzde 10 indirimle ön satışa sundu. Deluxia Dragos’ta fiyatlar 130.700 liradan başlıyor


Teknik Yapı, Maltepe Dragos'ta inşa edeceği 500 konutluk Deluxia Dragos projesini yüzde 10 indirimle ön satışa sundu. Deluxia Dargos haziran ayı sonunda resmi satışa sunulacak. Deluxia Dragos projesine öncelik veren Teknik Yapı dostlarına avantaj sağlamak isteyen Teknik Yapı, uygun fiyatlarla ön talep toplama süresini başlattı.

Batı Ataşehir Deluxia'nın devamı niteliği taşıyan Deluxia Dragos, aynı konfor ve kalite anlayışı ile Maltepe Dragos kıyılarında yükselecek. Sosyal birimler ve rezidans hizmetleri sayesinde her hizmeti daire sahiplerine sunarak konforlu ve rahat bir yaşamın kapılarına açan Deluxia Dragos projesi, göletler ve su yolları ile çevrili, çağdaş mimarinin en özgün eserlerinden biri olacak.

Neo klasik tarzdaki Deluxia Palace ve Deluxia Suites mimarisinin modern çizgilerle yeniden yorumlandığı Deluxia Dragos, 500 daireden oluşacak.

Yüzde 10 indirim

Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo'dan 3+1 dubleks daireye kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Deluxia Dragos projesindeki ön talep özel fiyatların, 130.700 liradan başladığını açıkladı. Resmi satışların ise Haziran sonunda başlayacağını açıklayan Umut Durbakayım, rezidans tipi dairelerin yer aldığı projedeki fiyatların ön talep toplamak için avantajlı fiyatlar tespit edildiğini belirtti.

Lansman öncesi avantajlı fiyat ile talep toplanan Deluxia Dragos'ta metrekare fiyatları ortalama 4.000 lira seviyesinde belirlendi.

ATAŞEHİR İNŞAAT FİRMALARI ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER