ÇITIR USTA ŞİMDİ DE CADDELERDE

Kendi işinin patronu olmak isteyenler ekonomik dalgalanmaların kendini gösterdiği son yıllarda franchising sistemine yöneliyor.

ÇITIR USTA ŞİMDİ DE CADDELERDE
İşe sıfırdan başlamak yerine, tanınmış ve yerleşmiş bir markanın çatısı altında daha az riskli bu yöntem, tercih sebebi oluyor. Öyle ki, uluslar arası markaların yanında, Geleneksel Pide ve Kebap anlayışını benimseyen Çıtır Usta, son dönemde gösterdiği yükselişle girişimcilerin gözünden kaçmıyor. Markalaşmaya giden yolun franchise sistemi ve avm yatırımlarından geçtiği inancıyla şu ana kadar genellikle alışveriş merkezlerinde konumlanan Çıtır Usta, şimdi caddelere taşmayı planlıyor.

GARANTİSİ BİZDEN İŞLETMESİ SİZDEN!!
Dünya ve yerel piyasalardaki yoğun rekabette franchise sistemiyle öne çıkıyor. Çıtır Usta, girişimciye verdiği destek ve yükselen ivmesiyle caddelerde de yerini alıyor...

Kendi işinin patronu olmak isteyenler, ekonomik dalgalanmaların kendini gösterdiği son yıllarda, franchising sistemine yöneliyor. İşe sıfırdan başlamak yerine, tanınmış ve yerleşmiş bir markanın çatısı altında daha az riskli bu yöntem, tercih sebebi oluyor. Öyle ki, uluslar arası markaların yanında, Geleneksel Pide ve Kebap anlayışını benimseyen Çıtır Usta, son dönemde gösterdiği yükselişle girişimcilerin gözünden kaçmıyor. Markalaşmaya giden yolun franchise sistemi ve avm yatırımlarından geçtiği inancıyla şu ana kadar genellikle alışveriş merkezlerinde konumlanan Çıtır Usta, şimdi caddelere taşmayı planlıyor.
Marka, hatta ilk cadde şubesini yakın zamanda iş dünyasının merkez noktalarından Maslakta hayata geçirdi. Ardından kısa bir süre içerisinde cadde konseptli ikinci şubesini de Bahçeşehir –Ispartakule de müşterilerinin hizmetine sunan Çıtır Usta hızlı ve emin adımlarla hedeflerine doğru ilerliyor. Bunlara ek olarak yine İstanbulda Mecidiyeköy, Şişli ve Gayrettepede de cadde konseptli şubeleriyle yerini almak istiyor. Marka, bulunduğumuz yıl içerisinde ayrıca, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakasında 10u paket servis odaklı yatırım planlıyor. Çıtır Ustanın yatırım planları dahilinde olan diğer illerse; Antalya, İzmir, Ankara, Kayseri, Samsun ve Trabzon.

Geri Alma Garantisi...

Bölge analizi tamamlanıp, açılması planlanan şubelerin tümüne yapılacak yatırım 10 milyon USD olan Çıtır Usta, yaptığı stratejik analizlerle, yatırımcılara doğru lokasyona yönlendirme konusunda da yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra girişimcilere çeşitli desteklerde de bulunuyor. Franchise bedelini 30 bin TL olarak belirleyen marka, projeksiyonunu inceleyen yatırımcılara herhangi bir vazgeçme halinde yatırımın %60nı geri ödemeyi taahhüt ediyor. Kar marjları şubenin sabit giderlerine ve ciro kat sayısına göre değişse de, ortalama 100.000 TL ciro yapan bir dükkan belirtilen projeksiyonda yönetiliyor ise minimum %20 ile %23 civarında gelir elde edebiliyor.

İstanbul başta olmak üzere, Edirne, Adapazarı,Bursa, Sakarya, ve Zonguldakta şubeleri olan Çıtır Usta önümüzdeki periyotta açacağı şubeler ise; Bahçeşehir Akkoza, Bahçeşehir 3. Cadde, Halkalı Bosphorus, Esenyurt City Center Avm, Ataşehir,Kurtköy,Pendik,Maltepe Sahil Bulvarı üzerinde olacak.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER