BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBEDEN BİR BAŞARI DAHA

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 Şube ile Üsküdar Belediyesi arasında yürütülen sosyal denge sözleşmesinin devam etmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti.

BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBEDEN BİR BAŞARI DAHA
BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBEDEN BİR BAŞARI DAHA

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 Şube ile Üsküdar Belediyesi arasında yürütülen sosyal denge sözleşmesinin devam etmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Üsküdar Belediyesi memurları, Sendikacılıkta çığır açan, ilklerin Sendikası ünvanını onurla taşıyan BEM-BİR-SEN ile bir kez daha güldü.

Göreve geldikleri günden bugüne, yaptıkları çalışmalar ile başarı çıtasını her geçen gün yükselten BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Yönetimi, işverenlerle ilişkilerini dengeli, kararlı ve saygılı bir biçimde yürüterek bir başarıya daha imza attı.

Üsküdar Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen imza töreni Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, BEM-BİR-SEN Genel Sekreteri Levent Uslu ve İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç imzalarıyla gerçekleşti.

İmza töreni öncesi Sendika Genel Sekreteri Levent uslu, Belediye Başkanı Mustafa Kara’ ya göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı tüm memurlar adına teşekkürlerini iletti.

7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç; Belediye Başkanımıza öncelikle tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederim. Gerek Üsküdar ilçemize yaptıkları yatırımlarla sürekli takdir toplayan, gerekse memur ve işçi kardeşlerimizin hak ve hukuklarını göz ardı etmeden bir çalışma prensibi ile çalışanın gönlünde taht kuran Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunarım. Üsküdar Belediyesi memurlarının yüzünü bir kez daha güldüren Başkanımıza çalışmalarında başarılar dilerim, dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Kara ise şöyle konuştu; Tüm makam ve mevkiler gelip geçici. İnsan, yarın dönüp geriye baktığında ne kadar eser bırakmış, ne kadar vatanına ve milletine faydalı işler yapmış onlarla övünmeli. Bizler de sizler de hizmet için varız.

Sendikanızın Şube yönetimi dikleşmeden, saygıyı elden bırakmadan fakat azim ve kararlılıkları bizi bir kez daha masaya oturmaya ikna etmiş durumda. Bu anlamda sizleri de tebrik ediyorum. Tüm memurlarımıza bir kez daha hayırlı olsun, dedi.

Törene, Belediye Başkanı Mustafa Kara, Başkan Yardımcıları, Hilmi Türkmen, Şadan Özkaya, Başkan Eski Yardımcısı Hakan Büker, BEM-BİR-SEN Genel Sekreteri Levent Uslu, 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Şube başkan Yardımcıları Sıtkı uçar, Ömer Kuzuoğlu, Bülent Yıldırım ve Şube Yönetiminden İbrahim kocaoğlu, Yayla Karaal, Fatma bahadır emre, Furkan Kayaduman, Sebahattin Gezici ve Hakan Kılıç katıldı.

İmza töreni, Belediye Başkanı Mustafa Kara’ ya çiçek takdiminden sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER