Teksader yeni başkanını seçti

Tekli Sigorta Acenteleri Derneği (Teksader) Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 25 Ocak tarihinde gerçekleştirdi. Dernek üyeleri Hüseyin Serkan Acal'ı başkan seçti.

Teksader yeni başkanını seçti
 Teksader yeni başkanını seçti
Tekli Sigorta Acenteleri Derneği (Teksader) Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 25 Ocak tarihinde gerçekleştirdi. Dernek üyeleri Hüseyin Serkan Acal'ı başkan seçti.

İkinci olağan genel kurulunu 25 Ocak tarihinde düzenleyen dernek, yeni yönetim kurulunu ve denetim kurulunu seçti. Eski başkan yardımcısı Hüseyin Serkan Acal başkan olarak seçilirken Ahmet Alp Gül başkan yardımcısıi Hande Önal genel sekreter, Kadir Uğur İmamoğlu sayman oldu. Hüseyin Vural Tanyıldızı, Mehmet Özgür Yılmaz ve Bülent Ünal üye olarak seçildi. Denetim Kurul ise şu isimlerden oluştu: Berna Etlik, Eray Bostancı ve Tamer Aktan.


Hüseyin Serkan Acal kimdir?
1972 yılında İstanbul’da doğan Serkan Acal, Orta ve Lise öğrenimini Kadıköy Anadolu Lisesinde, Üniversite eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır. 1995-2007 yılları arasında Allianz Sigorta A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde yöneticilik yaptıktan sonra, 2007 yılı başında kurduğu Acal Sigorta Acenteliği ve Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.’nde Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik Sigorta A.Ş. ‘nin acentesi olarak ,21 yıllık tecrübesiyle çalışmalarına devam etmekte olup evli ve bir çocuk babasıdır.

Şu an aktif olarak, 5684 sayılı kanun sonrasında oluşan ve 2009 yılında başlayan TOBB İstanbul İl delegeliği görevinin iki dönemdir sürdürmektedir. Ayrıca İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi yedek üyesidir.

Dernek tarafından yapılan basın açıklamasının ilgili bölümü şöyle:

Tekli Sigorta Acenteleri Derneğimizin 2.Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı 25.01.2018 Perşembe günü saat 15:00 de Atatürk Mahallesi Vedat Günyol Caddesi Yakut Sitesi No:2 Daire: 12 Ataşehir İstanbul adresindeki dernek merkezimizde aşağıda belirlenen gündem dahilinde yapılmıştır.

1. İstiklal Marşının okunması ve Şehitlerimiz için Saygı duruşu,
2. Hazirun Cetvelinin okunması ve yoklama yapılması ve cetvelin imzalanması,
3. Genel Kurul Divan Başkanı ve Üyelerinin seçimi ve Genel Kurul Divanına yetki verilmesi,
4. Teksader Başkanının açılış konuşması yapması,
5. 2015-2017 Faaliyet Raporunun okunması ve ibra edilmesi,
6. 2015-2017 Denetim Raporunun okunması ve ibra edilmesi,
7. Söz almak isteyen üyelerin konuşmaları,
8. Tüzük değişikliği için önerge verilmesi,
9. Dernek Organlarının seçim şeklinin belirlenmesi,
10. Teksader Dernek Organlarının seçimi,
12. Dilek ve temenniler,
13. Divan tutanağının imza altına alınması,
14. Kapanış.

2 olağan genel kurulumuz 25/01/2018 tarihinde gerçekleştirilmiş olup yeni yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU
1) HÜSEYİN SERKAN ACAL ( Başkan )
2) AHMET ALP GÜL ( Başkan Yardımcısı )
3) HANDE ÖNAL ( Genel Sekreter )
4) KADİR UĞUR İMAMOĞLU ( Sayman )
5) HÜSEYİN VURAL TANYILDIZI ( Üye )
6) MEHMET ÖZGÜR YILMAZ ( Üye )
7) BÜLENT ÜNAL ( Üye )

DENETİM KURULU
1) BERNA ETLİK ( Başkan )
2) ERAY BOSTANCI ( Başkan Yardımcısı )
3) TAMER AKTAN ( Üye )

Öncelikle mesleklerinin geleceği için oy kullanmaya gelen tüm TEKSADER üyelerine teşekkür ederiz.
Seçimler sonuçlandı, şimdi görev yapma, çalışma zamanı…

Değerli meslektaşlarımız,

Kamuoyu ve meslektaşlarımız bilmelidir ki, TEKSADER Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışma grubumuz Allianz ile çalışan meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini gözetip kollamak için tüm gücü ile çalışmaktadır ve çalışmaya devam edecektir.

Her perşembe 17:00 – 19:00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi Vedat Günyol Caddesi Yakut Sitesi No:2 Daire: 12 Ataşehir / İstanbul adresindeki dernek merkezimizde yapılan olağan haftalık toplantımıza tüm Allianz Tekli acentelerine kapımız açık olacaktır.

Genel kurul öncesinde ve sırasında desteğini esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza teşekkürü bir borç bilir, çalışmalarımızın artan başarılarla ve beraberlik içerisinde devam etmesi dileğimizi bir kez daha yinelemek isteriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER