KIRTASİYE SEKTÖRÜNDE DEV BULUŞMA

Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin (TÜKİD), TÜYAP iş birliği ile düzenlenen “İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı” 22-26 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

KIRTASİYE SEKTÖRÜNDE DEV BULUŞMA
 KIRTASİYE SEKTÖRÜNDE DEV BULUŞMA
Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin (TÜKİD), TÜYAP iş birliği ile düzenlenen “İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı” 22-26 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Bu yıl ilk kez TOBB’un desteği ile düzenlenen “Kırtasiye Zirvesi” sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşiyor ve sektörün geleceği masaya yatırılıyor
Dünyanın üçüncü büyük Ofis Malzemeleri ve Kırtasiye Fuarı ‘İstanbul Kırtasiye-Ofis 2017’nin 23’üncüsü bu yıl 22–26 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Tüm Kırtasiyeciler Derneği tarafından TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri AŞ iş birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde gerçekleştirilecek ‘İstanbul Kırtasiye- Ofis 2017’, her yıl büyüyen Türkiye kırtasiye sektörüne ivme kazandıracak. 
‘Kırtasiye Zirvesi’ sektöre ışık tutacak
Fuarın bu yılki en önemli organizasyonu, TOBB himayesinde yapılacak ‘Kırtasiye Zirvesi’. Türkiye’nin dört bir yanından sektör temsilcileri, dernek, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin katılımıyla gerçekleşecek zirvede, kırtasiyenin sorunları, çözüm önerileri tartışılacak, sektörün geleceğine yön verilecek. Zirve ayrıca katılımcılara okul, kırtasiye, kağıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründe yeni iş fırsatları yaratma, iş birlikleri kurma ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı sunacak.
TÜYAP’ın, yurtdışındaki ofisleri ile potansiyel ülkelerden katılımcıları fuar hakkında bilgilendirdiğini belirten TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, “Yurtdışı ziyaretçilerimizin fuara gelmeleri için çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca yurtdışındaki potansiyel ülkelerin toptancılarının da fuara katılımını sağlamak için 3 aydır yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi. 
TOBB’dan büyük destek
Fuarın bu yıl ilk kez TOBB himayesinde gerçekleşeceğini hatırlatan Vecdet F. Şendil, “TOBB’un kırtasiye sektörüne sahip çıkmasını çok önemsiyoruz. Fuarda sektörümüz en üst düzeyde temsil edilecek. Türkiye’de imalat potansiyeli ciddi şekilde arttı. Türkiye’nin neresinde olursa olsun iyi perakendecilerin bu fuara katılması, fuarın önemini daha da artırıyor. Sektörümüzün, yurtiçi ve yurtdışında hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 120 bin metrekare kapalı sergileme alanında gerçekleştirilecek olan İstanbul Kırtasiye Ofis 2017 Fuarı’nı 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Editöre Not:  1985’te, İstanbul Kırtasiye İmalatçıları, İthalatçıları ve Toptancıları Dayanışma Derneği adıyla kurulan ve günümüzde Tüm Kırtasiyeciler Derneği olarak yoluna devam eden TÜKİD, bugüne kadar taklit, sahte, korsan, sağlıksız kırtasiye ürünlerinin satışının önlenmesi ve nitelikli ürün kullanımını özendirilmesi konularında çok sayıda başarılı projeyi hayata geçirdi. Derneğin başkanlığını Vecdet F. Şendil yürütüyor.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109