FLEX By Taxim Pilates, Park Dedeman Levent’te Açıldı

Türkiye’nin yeni nesil pilates stüdyosu FLEX By Taxim Pilates, Park Dedeman Levent’te Açıldı

FLEX By Taxim Pilates, Park Dedeman Levent’te Açıldı
 FLEX By Taxim Pilates, Park Dedeman Levent’te Açıldı


Türkiye’nin yeni nesil pilates stüdyosu FLEX By Taxim Pilates, Park Dedeman Levent’te Açıldı
İş ve tatil amaçlı ziyaretlerin gözde merkezi Park Dedeman Levent Oteli’nde açılan FLEX By Taxim Pilates, şehrin merkezinde günün yoğun temposu içinde kendinize zaman ayıracağınız bir alan sunuyor.

Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki en yeni iş oteli Park Dedeman Levent otel, iş ve tatil amaçlı ziyaretlerin yanı sıra toplantı ve davetler için şehrin merkezinde hizmet vermeye devam ediyor.

Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki en yeni iş oteli markası Park Dedeman Levent’te açılan FLEX By Taxim Pilates, şehrin yoğunluğunda kendinize zaman ayırmanızı ve tüm kaslarınızı çalıştırarak vücudunuzu şekillendirmenizi sağlıyor. Dünyanın en iyi pilates metodu STOTT Pilates sertifikalı eğitmenleri ve zengin ders programı ile Türkiye’nin yeni nesil pilates stüdyosu FLEX By Taxim Pilates, ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek atmosferi ve enerjisiyle Park Dedeman Levent’te en kaliteli pilatese istediğin zaman ulaşma fırsatı yaratıyor.

FLEX By Taxim Pilates Hakkında:
FLEX By Taxim Pilates, dünyanın en iyi pilates metodu STOTT PILATES sertifikalı eğitmenler tarafından kurulmuş, yeni nesil bir pilates stüdyosudur. Beden farkındalığını esas alan, vücudun kendi gücüne ve kontrolüne inanan FLEX, iyi hissetmek, mutlu olmak ve hayatı kucaklamak için ruhun ve zihnin de vücut kadar esnek olması gerektiğini söylüyor. FLEX’te grupla minder pilates dersleri dışında grup yoga dersleri ve özel olarak alabileceğiniz aletli pilates, TRX, bale barı ve fonksiyonel antrenman dersleri de mevcut.
Spor salonlarının zorlayıcı, sert, gürültülü ortamlarında mutlu olmayanları, sağlıklı ve ideal bir vücuda kavuşmak için spor yapmayı ‘stres’ haline getirmek istemeyenleri hedefleyen FLEX; doğru ve hedefe yönelik bir çalışma sistematiği, huzurlu ve dingin ortamı ile spor yaparken, ruhen ve bedenen yenilenmek isteyenler için ideal bir stüdyodur.
Dedeman Hotels & Resorts International Hakkında:
1966 yılında turizm faaliyetlerine başlayan Dedeman Grubu; Dedeman İstanbul, Dedeman Palandöken, Dedeman Palandöken Ski Lodge, Dedeman Konya, Dedeman Şanlıurfa, Dedeman Gaziantep, Dedeman Zonguldak, Park Dedeman Denizli, Park Dedeman Gaziantep, Dedeman Erbil, Dedeman Bostancı İstanbul, Dedeman Oskemen Tavros, Park Dedeman Levent ve Park Dedeman Elazığ olmak üzere toplam 14 otelde misafirlerine profesyonel çalışanları, geniş hizmet yelpazesi ve Dedeman’a özgü benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veriyor.
Dedeman Grubu ayrıca Nisan 2012’de hizmete açılan Park Dedeman Denizli ile ikinci otel markasını geliştiren Türkiye’nin ilk otel zinciri olma unvanını kazanmıştır. Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciridir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER