Engelliler Yaz Kampı kapılarını 28 Mayıs Perşembe günü açıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Florya Engelliler Yaz Kampı kapılarını 28 Mayıs Perşembe günü açıyor.

Engelliler Yaz Kampı kapılarını 28 Mayıs Perşembe günü açıyor.
Engelliler Yaz Kampı kapılarını 28 Mayıs Perşembe günü açıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Florya Engelliler Yaz Kampı kapılarını 28 Mayıs Perşembe günü açıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Müdürlüğü (İSEM), 2015 yaz döneminde Florya Engelliler Yaz Kampı’nın kapılarını 21. kez engelli ve ailelerine açıyor.
 
Engelli ve ailelerini sosyal yaşamın her alanında destekleyerek engelli ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Engelliler Müdürlüğü (İSEM) denize karşı 60 bin metrekare alana yayılan, tam donanımlı 55 kamp evinden oluşan Florya Engelliler Yaz Kampını özel bir açılış töreniyle engellilerin hizmetine sunuyor.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın gerçekleştireceği Engelliler Yaz Kampı 2015 Yılı açılış töreninde, yetenekli engelli müzisyenlerden oluşan İSEM Müzik ve Gösteri Sanatları Toplulukları sergileyecekleri canlı performans ile davetlilere keyifli anlar yaşatacak.
 
İSEM Mehteran Ekibi, İSÖMX, İSEM Anadolu Müzik Grubu, İSEM Sıra Geceleri Müzik Gruplarının sahne alacağı açılış programında ayrıca İSEM Horon ve Bale Dans Gösteri Grubu canlı performans yeteneklerini sergileyecek.
 
Tam donanımlı bir yaz kampı
 
Florya Engelliler Yaz Kampı, tam donanımlı kamp evlerinden kafeteryasına, çocuk bahçesinden internet kafeye, spor tesisleri ve yürüyüş parkuruna, boğaz turlarından açık hava sinemalarına değin tüm altyapı ve tesisleriyle yeni misafirlerini ağırlayacak.
 
Engellilere klimalı, müstakil odalarda tatil

 
Toplam 60 bin m² alan üzerine Florya sahiline kurulmuş yaz kampında engelli ve engelli yakınları tatil yapacak. Televizyon, klima, 24 saat sıcak su imkânı, telefon, kamelya ve çiçek bahçesine sahip 55 müstakil evin bulunduğu kampta engelli ve engelli yakınları 1 hafta boyunca tatil yapıyor.
 
Her türlü sosyal tesise sahip kamp alanı
 
Kafeterya, çocuk bahçesi, internet kafe, süs havuzu, yürüyüş parkurları,  voleybol ve basketbol sahaları, masa tenisi ve satranç oyun alanları, engelli ve engelli yakınlarına hizmet veriyor.
 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenlenecek. Gece aktivitelerinde ise doğum günü kutlaması, bilgi ve yetenek yarışmaları, film gösterimi, veda partisi gibi etkinlikler yer alıyor.
 
Açılış töreni 28 Mayıs’ta
 
28 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek olan Engelliler Yaz Kampı 2015 Yılı Sezon Açılış Töreni saat 11-16 saatleri arasında Florya Engelliler Yaz Kampı’nda yapılacak

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109