Ataşehir’ de bir ilk!

Bilgesoy Eğitim & Danışmanlık tanınmış yazar ve sanatçıları Ataşehirlilerle buluşturuyor.. İçinizdeki yetenekleri keşfedip; bir yazar, bir oyuncu olmak hiç de zor değil. Yeter ki konusunda uzman kişilerle buluşun.

Ataşehir’ de bir ilk!


www.yazihane-atolye.com



Feridun Andaç’la Yaratıcı Yazarlık
Marmara Üniversitesi İletişim ve Güzel Sanatlar fakültelerinde “Günümüz Türk Edebiyatı” dersleri veren, yazar ve eleştirmen Feridun Andaç’tan belli edebi türe ilgi duyanlar ama bir türlü yazamayanlar, bir tür üzerinde iyi-kötü yazma deneyimi olanlar, yönlendirilmeye gereksinim duyanlar için Yaratıcı Yazarlık Atölyesi. Metin çözümleme, okuma yöntemleri, kurmaca metnin özellikleri ve uygulama çalışmaları Atölyemizin konularıdır. 3 veya 6 aylık süren seçeneklerle hizmetinizdeyiz.


Işıl Özgentürk’le Sinema Atölyesi
Sinemaya ve senaryo yazarlığına ilgi duyanlar için, Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı, yönetmen ( Seni Seviyorum Roza, İstanbul Annendir Çocuğum ) ve senarist ( Balalayka, Seni Seviyorum Roza, Bekçi, Su da Yanar, At… ) Işıl Özgentürk’ten sinema atölyesi.
1ay, 3 ay ve 6 ay süren farklı süreleri kapsayan atölyemizde temel sinema bilgilerinden senaryo yazımın, kamera kullanımı ve yapısından bir filmin oluşum sürecine kadar film çekiminin tüm aşamalarını teorik olarak öğrenme fırsatı yakalayacaksınız.
Ayhan Yavaş’la Ritim Atölyesi ( çocuklar ve büyükler için farklı programlar )
Grup halinde yapılan ritim atölyesi katılımcının ritim duygusunu geliştirmesinin yanı sıra ekip uyumu sağlamasından da oldukça önemlidir. Büyüklerin, tüm haftanın stresini atmasını sağlarken, çocuk yaş grubunun eğlenirken zeka gelişimine katkıda bulunmaktadır. Araştırmalar, zekanın ve iyi ritmin birbiriyle bağlantılı olduğunu ortaya çıkarmıştır.



Hatice Altan’la Oyunculuk Atölyesi – Diksiyon Atölyesi

Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Hatice Altan ile sadece oyunculuğu değil,  profesyonel yaşamda ve insan ilişkilerinde her zaman ihtiyaç duyulan bedenimizi ve mimiklerimizi kullanmayı, bedenimizi yönetmeyi, konuşmamızı, sesimizi etkileyici ve verimli kullanmayı Oyunculuk Atölyesi’nde öğreniyoruz.
Nefes güçlendirme, anlaşılır ses çıkarma, heceleri doğru vurgulayabilme, düzgün cümle kurma, konuşmaları vücut diliyle destekleme ve etkili konuşma için Diksiyon Atölyemiz size hizmet vermektedir.


Çiğdem Odabaşı’yla Yaratıcı Drama Atölyesi
Çocuklarımızın iletişim becerilerini geliştirme ve özgüvenin artması, özgürce düşünebilme ve düşündüklerini söyleyebilmesinin gelişmesi, konuşma, dinleme, okuma, yazmanın pekişmesi, gözlemlerini, izlemlerini, duygularını ve hayal gücünü daha rahat ifade edebilmeleri, grup heyecanı, işbirliği ve grup dinamizmi kazanmaları için eğitmen Çiğdem Odabaşı ile “ Yaratıcı Drama ile Okuma Atölyeleri” size göre..


Ahmet Emre’yle Temel Öykü Atölyesi

Öyküleriniz var; ama kağıda nasıl dökeceğimi bilmiyorum diyorsanız, bir öyküyü nasıl kağıda dökeceğinizi, konudan kopmadan nasıl ilerleyeceğinizi, yazmanın temel kurallarını yazar Ahmet Emre’den Temel Öykü Atölyesi ile öğreneceksiniz.
İlker Barış’la Tv Dizi Sinema Atölyesi
Bir bölüm senaryosu ve 13 bölüm sinopsisi olan, bir tv-dizi senaryosunu yazabilmek, Susam Sokağı, Genco ve birçok Tv-Dizi ve projesinin senaristi İlker Barış ile artık mümkün. Tv-Dizi Senaryo Atölyesi’nde temelden başlayarak 6 ay sonunda senaryo yazarı ve proje sahibi olacaksınız.


22 Ocakta derslerimiz başlıyor..

Saygılarımla
Saadet Garan

 

Bilgesoy Okulları
Vatan cad. No.14 Ataşehir / İstanbul
Tel: 0216 456 16 59 / Gsm: 0533 518 53 88
www.bilgesoy.com

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER