Annenize “özel” olduğunu PARKER kalem ile hissettirin!

Bu yıl, PARKER’in 127 yıllık tecrübe ile ürettiği modellerine bir göz atmadan annenize alacağınız hediyeye karar vermeyin.

Annenize “özel” olduğunu PARKER kalem ile hissettirin!
Annenize “özel” olduğunu PARKER kalem ile hissettirin!

Bu yıl, PARKER’in 127 yıllık tecrübe ile ürettiği modellerine bir göz atmadan annenize alacağınız hediyeye karar vermeyin. İngiltere Kraliyet Ruhsatı ile ödüllendirilen PARKER’ın Sonnet Feminine serisinden bir tanesi, bu yıl Anneler Günü’nde anneniz için mükemmel bir hediye olacaktır.

Bu yıl Anneler Günü’nü, annenizin sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirecek bir hediye ile kutlayın. PARKER’ın 127 yıllık tecrübeyle ürettiği modellerine bir göz atmadan, bu yılki hediyenize karar vermeyin. Annenize hediye edeceğiniz bir PARKER kalem, onun için sadece şık bir aksesuar olmakla kalmayacak, ona olan sonsuz sevginizin de bir ifadesi olacaktır.

Bu modellerden biri olan PARKER Sonnet, PARKER’in ustalığını simgeleyen modellerin başında geliyor. Asla modası geçmeyen çok şık ve zarif bir model olan Sonnet, el işçiliği ile üretiliyor ve kusursuz kalite için üretim aşamasında titizlikle testlerden geçiriliyor.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth tarafından Kraliyet Ruhsatı ile ödüllendirilen PARKER’ın usta tasarımıyla, günümüzde trend olan mücevherlerin renk ve tonlarının birleştiği Sonnet Feminine koleksiyonu, dolma kalemlerde kullanılan 18 karatlık som altın uç sayesinde her konumda rahat ve hassas yazım sağlıyor.

Metal inci, pembe altın ve inci beyaz gövde renginin yanı sıra klasik dolma kalem, roller kalem, tükenmez kalem modlarına ilave olarak PARKER’a özel 5th yazım modu da bulunan Sonnet Feminine serisinden bir tanesi, bu yılki Anneler Günü’nde anneniz için mükemmel bir hediye olacaktır.

Parker 5th Teknolojisi
Uzun yıllardır var olan dolma kalem, tükenmez kalem ve roller kalem yazım modlarına ilave uzun süren araştırmalar sonunda, kullanıcı ihtiyaçlarından yola çıkarak geliştirilen yeni Parker 5th yazım teknolojisi sayesinde, kaleminiz bir gece boyunca açık kalsa dahi ucu kurumuyor, ısı ve basınç değişikliklerinden etkilenmiyor, kağıda bulaşmıyor, yedek refilleri sayesinde sorunsuz şekilde ucu değişiyor, şık tasarımı sayesinde dolma kalem şıklığında rahat yazım imkanı sağlıyor. Kaleminizin, sadece birkaç  sözcük yazdıktan sonra sezgisel bir şekilde yazı tarzınıza uyum sağladığını fark edeceksiniz.


1888 yılında “Daima daha iyi bir kalem yapılabilir” felsefesi ile kurulan PARKER kalem firması, 127 yıldan beri lüks yazım gereçleri kategorisine yaratıcılığı, stili ve eşsiz işçiliği ile öncülük etmektedir. Dünya çapında, kalemlerinde kullandığı yüksek kaliteli malzemeler ile tanınan PARKER, bu ününü üretim aşamasında uyguladığı titiz testler ve detaylara verdiği önem sayesinde tüm kalemlerine aktarmaktadır.
1962 yılında İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, PARKER markasını, tüketicilere yüksek standartlarda servis vermek için gösterdiği kararlılığı ve günümüze kadar sürdürdüğü mükemmeliyetçi yaklaşımı için Kraliyet Ruhsatı ile ödüllendirmiştir.

Günümüzde PARKER, şirket kurucusunun vizyonuna bağlı kalarak ve markanın geçen 127 yıl boyunca inşa ettiği mükemmellik geçmişi ile uyumlu bir şekilde yenilikleri ve pazarı yeni baştan keşfetmeyi sürdürüyor.


Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER