Gazi P.Üst Çvş. Mustafa Çokakar ve Şehit J.Onb. Mustafa Demir’in ailesi ziyaret edildi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından başlatılan uygulama ile Çankırılı Şehitler Şehadet günlerinde, Gaziler ise Gazilik günlerinde anılıyor ve ziyaret ediliyor.

Gazi P.Üst Çvş. Mustafa Çokakar ve Şehit J.Onb. Mustafa Demir’in ailesi ziyaret edildi.
4 Temmuz 1998 tarihinde Kuzey Irak’ta PKK terör örgütünün döşemiş olduğu mayınla yaralanan P.Üst Çvş. Mustafa Çokakar ile 29 Haziran 1993 tarihinde saat 23.00 sularında Pervari İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı İğneli Jandarma Karakolu’na sayıları tespit edilemeyen teröristlerin saldırısında çıkan silahlı çatışmada şehit olan J.Onb. Mustafa Demir’in ailesi ziyaret edildi.

P.Üst Çvş. Gazi Mustafa Çokakar ve ailesi Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Ali Aşkın, Şube Müdürü Kazım Kurt ve Valiliğimiz Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Rabia Çayır tarafından ziyaret edildi. Sorunları ve istekleri dinlenildi ve bir gün önce sünnet düğünü olan oğluna geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Şehit J.Onb. Mustafa Demir’in annesi ve babası, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Metin Çalışkan, İdari ve Mali İşler Şube Müdür Vekili Hasan Kedersiz, Jeofizik Y.Mühendisi Arıkan Bal, Jeofizik Mühendisi Kudret Tekin ve İnşaat Teknikeri Ali Taş tarafından ziyaret edildi.  İstekleri ve talepleri dinlenilen aile, gerekli desteğin her zaman sağlanacağı belirtilerek ziyaret tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2012, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER