Çankırı Vakfı'nın Geleneksel Bahar Kahvaltısı Yapıldı

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın gelenekselleşen bahar kahvaltısını 6 Mayıs Pazar günü Sabancı Öğretmen Evi Beykoz’da gerçekleşti.

Çankırı Vakfı'nın Geleneksel Bahar Kahvaltısı Yapıldı
Kahvalta Çankırı’nın duayeni Eski Milli Savunma Bakanımız Sayın Nevzat Ayaz, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İş Adamı Mustafa Ekmekçi, Çankırı Dernekler Federasyonu Vahap Yartaş, Ekrem Arslan, Fuat Uğur, İsmail Taşkın ve Mustafa Haliloğlu varlıklarıyla katılımda bulundular.

      Çankırı Vakıf Başkanı Eşref Harmandar kahvaltıya katılan misafirlere ve Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün beyefendiye katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Çankırı Vakfı’nın Eğitim Gönüllülerinin buluştuğu nokta olarak belirten Harmandar önümüzdeki sene vakfımızın burs dağıtılacağı öğrenci sayının ve burs miktarlarının fazlalaşacağını, bu bağlamda vakfımıza burs verecek olan hemşeri ve iş adamlarından katkı beklediklerinin altını çizdi.

      Konuşmasına  Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Vahap YARTAŞ'la  birlikte verilecek olan iftar yemeğinden bahseden Harmandar bundan sonraki dönemde Birlik Ve Beraberlik kelimesini gerektiği gibi anlam kazanmasının öneminden bahsetti.

      Önümüzdeki aylarda Cerrahpaşa’da bulunan ve yapımı bitmek üzere olan Vakıf binasına taşınma işlemlerinin gerçekleşeceğini ve daha verimli bir yılın bizleri beklediğini söyledi.

      Eşref Harmandar Vakıf’a bağışların artması gerektiğini ve herkes kendi cebine göre az yâda çok bağışlarda bulunulmasını ve Vakfımızın kalkınmasını bu bağlamda çalışmaların hızlandırılması için bütün hemşerilerimizden destek beklediğini belirtti.

     Vakfın öncelikli görevinin eğitim faaliyeti olduğunu vurgulayan Harmandar ‘AYDINLIK BİR ÜLKE İÇİN BİR ÖGRENCİDE SİZ OKUTUN’’ kampanyasına destek verilmesini rica etti.

 Çankırı Vakfı Başkanı Eşref Harmandar konuşmasını kahvaltıya katılan misafirlere teşekkürlerini sunarak sonlandırdı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2012, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER