Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti
Başkan Çelikbilek: “Sivil Toplum Kuruluşlarının fikirleri hizmetlerimize yön veriyor”
İlçedeki sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veren Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ekibiyle birlikte sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor.

Bu kapsamda   Beykozlu Doğu Karadenizliler, Kasder, Kastamonulular, Giresunlular, Gümüşhaneliler, Bayburtlular, Samsunlular, Sinoplular, Tokatlılar, Trabzonlular, Trakyalılar ve Mesudiyeliler’in yanı sıra Anadolu Hisarı, Beykoz Konakları, Beykoz Vakfı, Beykoz Motorcular, Yumurtatepe ve Yenimahalle Dernekleri tek tek ziyaret edildi.

Derneklerin yönetimi ve üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, iki yıl içerisinde eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür sanata, imardan sosyal projelere kadar gerçekleştirilen  çalışmalar hakkında bilgi vererek, Beykoz’un güzelliklerini koruyarak geliştiğini, birçok önemli sorunun çözümünde ise ciddi mesafenin alındığını belirtti. 

Dernek üyelerinin sorularını da yanıtlayan Başkan Çelikbilek,  ilçenin uzun yıllardan beri biriken sorunlarının çözümü için gayret ettiklerini ifade ederek, “ Halkımızın temel sıkıntılarını tek tek gideriyoruz. Çalışmalarımızı yürütürken Sayın Kaymakam ve diğer kamu kurumları ile yakaladığımız uyumun önemini de belirtmek istiyorum. Sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman birlikte hareket ettik. Birçok çalışmamız ve projemizde sivil toplum kuruluşlarından aldığımız fikirler yön verdi. Derneklerimizle sadece seçimden seçime görüşmek anlayışını yıkmaya çalışıyoruz. Onun için de her yıl ziyaret ederek, dernek yönetiminin ve üyelerinin görüşlerine başvuruyoruz. Konu ne olursa olsun sıkıntılarımızı bir araya gelerek, birbirimize destek olarak çözebiliriz”  dedi.

Ziyaretlere Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e  meclis üyeleri ve  başkan yardımcıları   da  eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER