Yenisahrayı Bekleyen Büyük Tehlike

Yenisahra mahallesinde 84 Bağımsız binanın ortalama 3 kat olduğunu düşünürsek ortaya vahim bir tablo çıkıyor.

Yenisahrayı Bekleyen Büyük Tehlike
Yenisahrayı Bekleyen Büyük Tehlike


Kartal'da 7 Katlı bina çöktü


Bu bizleri iyice korkutmaya başladı. Yenisahra mahallesinde 84 bağımsız binanın yıkım kararı var. Bu binaların oturulamaz raporu var.

84 Bağımsız binanın ortalama 3 kat olduğunu düşünürsek ortaya vahim bir tablo çıkıyor. Allah esirgesin hayalet oturulamaz raporu olan binalarda hala mahalle sakinleri oturuyor.

Bizler Mahalle sakinleri olarak yıllardır imar planlarının çıkmasını bekliyoruz. Bu aşamada planların bir an önce çıkması için Kimlere dilekçe yazmadıkki. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, ve Farklı Kurum ve kuruluşlara defalarca yazdık.

Yenisahra Eğitim Kültür Derneği olarak Ataşehir Belediyesine ve Meclis üyelerine, Büyükşehir imar Komisyon Başkanına gitik ve mahallemizin imar sorununu anlattık ama nafile hala imarsız bir mahallede yaşıyoruz. Çünkü 6 senede belli bir aşamaya gelen imar planı'da mahkeme kararı ile komple iptal oldu.

İnşallah kartalda olduğu gibi mahallemizde de vahim kaza olmaz. inşallah vahim kaza olmadan imar planlarımız çıkar. inşallah yenisahra'da televizyonlara, Gazetelere manşet olmaz. rakam yazmak bile istemiyorum .......kişi ölmüş demezler.

İSA KIRIM
Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı.


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 17:56

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER