YAĞCI VE BAL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Ak Parti Ataşehir eski ilçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın kardeşi Yusuf Ziya Yağcı, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak tarafından kıyılan resmi nikâhla Azize Bal ile hayatını birleştirdi.

YAĞCI VE BAL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
 YAĞCI VE BAL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ


Ak Parti Ataşehir eski ilçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın kardeşi Yusuf Ziya Yağcı, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak tarafından kıyılan resmi nikâhla Azize Bal ile hayatını birleştirdi.


Nikahtan önce, Yağcı ve Bal ailelerinin çok sayıda davetlisinin katıldığı nikâh merasimi öncesi Muhammed Ali Atalay tarafından enstrümantal ve tasavvufi müziklerin söyleşinin ardından, Selmani Farisi Camii İmamı Hasan Kömür tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.


Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda düzenlenen, yoğun katılımla gerçekleşe törende; Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir eski Kaymakamı ve Kırıkhan’ın yeni Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ak Parti İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Ak Parti eski İl Başkanı Selim Temurci, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal’ın şahitliğinde gerçekleşen genç çiftlerin resmi nikâhı, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak tarafından dualarla eşliğinde kıyıldı.

 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Eski İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş,  Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Eski Kaymakamı ve Kırıkhan Yeni Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Av. Mustafa Naim Yağcı dönemi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Birim Başkanları, Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak, Nüfus Müdürü Dursun Kırış, Gençlik Hizmetleri  ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yurdagül, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve  çok sayıda davetli katıldı. 


Genç çiftin evlilik cüzdanlarını İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Dr. Selim Temurci vererek, evlilik ile ilgili duygu ve düşüncelerini salondaki konukların huzurunda Yusuf Ziya ve Azize Yağcı çiftiyle paylaştılar. Nikâh merasimi cüzdanın verilmesinin ardından toplu hatıra fotoğrafı ve takı merasimi ile devam etti.

İstanbulum Gazetesi ve Gazete Ataşehir ailesi olarak Yağcı ve Bal ailelerinin bu mutlu gününü kutlar genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER