Türk Armatörleri Ataşehir'de Buluşuyor

Türk Armatörler Birliği 18 Nisan'da “Türk Deniz Taşımacılığının Teknolojik Dönüşüm/Gelişim Modeli” başlıklı bir çalıştay düzenliyor.

Türk Armatörleri Ataşehir'de Buluşuyor
 Türk Armatörleri Ataşehir'de Buluşuyor

 Türk Armatörler Birliği 18 Nisan'da “Türk Deniz Taşımacılığının Teknolojik Dönüşüm/Gelişim Modeli” başlıklı bir çalıştay düzenliyor.

Türk Armatörler Birliği 18 Nisan tarihinde “Türk Deniz Taşımacılığının Teknolojik Dönüşüm/Gelişim Modeli” başlıklı bir çalıştay gerçekleştirecek. Söz konusu çalıştay 09.00-17.00 saatleri arasında Sheraton Grand Ataşehir Oteli'nde yapılacak.

Günümüzde Endüstri 4.0 ile üretimde verimliliğin, yine nesnelerin interneti olarak adlandırdığımız “Internet of Things” ile neredeyse tüm nesnelerin bağlantılı hale getirilmesinin hedeflendiği dünyada, tüm sektörler stratejik hedeflerinde teknolojik dönüşümü ve dolayısıyla dijital dönüşümü odak noktalarına yerleştirdi. Dünya deniz taşımacılığı da süratle bu teknolojik dönüşüm ile evriliyor. 

Türk Armatörler Birliği, bu çerçevede çalıştayla teknolojik dönüşüm/gelişim konusunda sektörde bir farkındalık yaratmak ve bu konuyu tartışılabilir hale getirerek yol gösterici bir öngörü yaratmak üzere harekete geçti.

Çalıştay, Türk Armatörler Birliğinin ARGE ve İnovasyon Komitesince ve komite direktörü Prof. Dr. Selma Ergin koordinesinde gerçekleştirilecek. Çalıştayda öğleden önce dijital dönüşüm ve IMO/AB regülasyonları ile ortaya çıkan teknolojiler konusunda sunumlar yapılacak, öğleden sonra ise iki oturumlu panel gerçekleştirilecek. Panel oturumlarında gemi işletmeciliği şirket profesyonelleri, klas ve bakanlık temsilcileri ile bilişim uzmanları gibi konuya açıklık getirecek birbirinden değerli panelistler olacak. 

'Türk Deniz Taşımacılığının Teknolojik Dönüşüm/Gelişim Modeli' çalıştayına; armatörler, şirket kıdemli profesyonelleri, tersane sahipleri ve yöneticileri, öğretim üyeleri klas kuruluşları, bilişim ve inovasyon ağırlıklı şirketler, gemi makine, mekaniği ve sevk sistemleri firmaları, uluslararası danışmanlık firmaları, elektronik ve iletişim firmaları, teknokent yöneticileri, bazı üniversitelerin araştırma ve uygulama merkezleri direktörleri, sektörün konuyla ilgili STK’ları vb. kurum/kuruluşlar davet edildi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109