Taksici cinayetinde müebbet istemi

İstanbul Ataşehir'de işlenen taksici cinayetiyle ilgili 3 kişi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Taksici cinayetinde müebbet istemi
 Taksici cinayetinde müebbet istemi
İstanbul Ataşehir'de işlenen taksici cinayetiyle ilgili 3 kişi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. 3 şüpheli hakkında "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası isteniyor.
İstanbul Ataşehir'de 23 Şubat 2019 tarihinde bindikleri taksinin şoförü Aziz Kahraman'ı öldürdükleri iddiası ile 2'si tutuklu 3 kişi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.


İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bu kişiler hakkında "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.


İddianamede, tutuksuz şüpheli Mehmet Eyidoğan ile tutuklu şüpheliler Metin Karahancı ve Yakup İgrek'in cinayetin işlendiği gün alkol aldıkları, sabaha karşı 06.40 sıralarında Aziz Kahraman'ın kullandığı ticari taksiye bindikleri yer aldı.


Ayrıca, zanlılardan Yakup İğrek'in taksinin içinde kustuğu ve taksi şoförü Aziz Kahraman'la bu nedenle kavga ettiği diğer sanık Mehmet Eyidoğan'ın da kavgayı ayırmaya çalıştığı iddia edildi.


Zanlıların olay yerinden başka bir taksiyle uzaklaştığı, bir süre sonra da şüpheli Mehmet Eyidoğan'ın olay yerine geri gelerek bir şey aradığı ve olay yerinden ayrıldığı kaydedildi.


Taksiciyi öldürdüğü iddia edilen 3 kişi için müebbet hapis istendi. Mahkeme iddianameyi kabul ederek duruşma günü verdi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109