Otto Ataşehir'de satışlar devam ediyor

Metroya 1 metre mesafede konut projesi Otto Ataşehir'de satışlar devam ediyor!

Otto Ataşehir'de satışlar devam ediyor

Otto Ataşehir'de satışlar devam ediyor


Metroya 1 metre mesafede konut projesi Otto Ataşehir'de satışlar devam ediyor!


İstanbul’un seçkin konut projelerinden olan Otto Ataşehir’de inşaat çalışmaları devam ediyor.

Otto Ataşehir projesinde konut fiyatları ne kadar?


İstanbul’da konut projelerinden ev satın almak isteyenler inşaatı devam eden projelere ilgi gösteriyorlar. Son dönemlerde ön plana çıkan projelerden birisi de Otto Ataşehir oldu. İstanbul Gayrimenkul Yatırım Grubu ve Modern Yapı tarafından inşa edilen Otto Ataşehir’de konut yatırımı yapmak oldukça karlı bir faaliyet olabiliyor.

Ataşehir’de bulunan inşaat alanı İstanbul Gayrimenkul Yatırım Grubu tarafından kendi özkaynakları kullanılarak satın alındı. Modern Yapı ile kat karşılığı anlaşılarak inşa edilen Otto Ataşehir’de şu anda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Butik bir proje olarak ön plana çıkan Otto Ataşehir bünyesinde konutlar, ofisler ve ticari alanlar inşa ediliyor. Metronun hemen yanında yer alan projenin metro ile mesafesi sadece 1 metre. Anadolu yakasının en gözde merkezlerinden olan Ataşehir’de çok farklı bir konseptte Otto Ataşehir inşa ediliyor. Konut, ofis ve ticari alanların yer aldığı A Blok le 4 katlı bağımsız bir ticari blok olan B Blok projede göze çarpıyor.

Otto Ataşehir projesi kapsamında inşa edilen konutların büyüklüklerinin 71 metrekareden başlayıp 266 metrekareye kadar çıktığı bildirildi. 1+1, 2+1, 2+2 ve 3+1 seçenekleri bulunan projede 70 konut bulunuyor. 15 katlı olan proje içerisinde kapalı otopark imkanı da yer alıyor. Projedeki konutların metrekare fiyatlarının 77 Bin TL’den başladığı belirtildi.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul’un gözde lokasyonlarından birisinde inşa edilen Otto Ataşehir’de konut fiyatları açısında üst ve üste çok yakın gelir grubuna hitap ediliyor.

1+1 konutlar 7 Milyon 850 Bin TL’den,

2+1 konutlar 9 Milyon 870 Bin TL’den,

2+2 konutlar 20 Milyon 446 Bin TL’den ve

3+1 konutlar 16 Milyon 990 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ancak en güncel fiyatlar için ilgili firma ile iletişime geçilerek ek olarak ödeme imkanlarına dair de bilgi edinilebilir.

Adres: Barbaros Mah, Mimar Sinan Cd. No:165 D:177, 34746 Ataşehir/İstanbul
Telefon: 444 8 805
 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, 20:50

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER