MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Aday Tanıtım Programı Düzenledi

MHP Ataşehir İlçe başkanlığı düzenlemiş olduğu programda Cumhur İttifakı’nın Ataşehir Belediye Meclisi Adaylarını tanıttı.

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Aday Tanıtım Programı Düzenledi
MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Aday Tanıtım Programı Düzenledi

MHP Ataşehir İlçe başkanlığı düzenlemiş olduğu programda Cumhur İttifakı’nın Ataşehir Belediye Meclisi Adaylarını tanıttı.


MHP Ataşehir İlçe Başkanlığının aday tanıtımı için düzenlediği programda önce akşam yemeği ikramında bulunuldu. Yemek ikramının ardından Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nun da Cumhur İttifakı adayların tanıtımıyla program sona erdi.

 

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen programa; MHP İl Başkanı Birol Gür, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve Meclis adayları, mahalle muhtarları, STK’ temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.



Konuşmalardan önce Cumhur İttifakının liderleriyle ve Sancaktepe Belediyesinin hizmetleriyle ilgili video gösterildi.
 


Konferans Salonun da düzenlenen Aday tanıtım programının açılışını yapan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel katılımcıları ve protokolü selamlayarak, hayalimizdeki Ataşehir’i gerçekleştirmek için Cumhur İttifakının Adayı ve sizlerin de yakında tanıdığı Sancaktepe Belediye Başkanı nasip olursa 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediye başkanı olacak olan Sayın İsmail Erdem hoş geldiniz diyerek; “ MHP Ataşehir İlçe Başkanı olarak hayalimizdeki Ataşehir’i yaşamak için mensuplarımızla tek vücut olarak üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun farkındayız. 1 Nisan sabahında hayalimizdeki Alaşehir’e uyanmak adına elimizden geleni fazlasıyla yapmaya ihtiyaç olduğunun bilincindeyiz” dedi.


İlçe Başkanı Sadun Bizel ’in konuşmasının ardından selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen MHL İstanbul İl Başkanı ve Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya’ da aynı temennilerde bulunarak Cumhur İttifakının başarısı için herkesin çaba sarf etmesi gerektiğinin altı çizildi.
 

Son olarak konuşan Cumhur İttifakının Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Sancaktepe İlçe Belediye Başkanı olarak yaptıklarını özetleyerek, Sancaktepe’de yaptıklarım Ataşehir’de yapacaklarımın teminatıdır diyerek şöyle devam etti: “Ne yazık ki Ataşehir’in 10 yılı heba oldu. Aradığım hizmeti bulamadım. Aynı tarihte ilçe olduk ve aynı dönemde görev aldık. İzlettirdiğimiz videoda Sancaktepe’de yaptıklarımızı gördünüz. Bunları Ataşehir’de yapılanlarla kıyaslayın arada dağlar kadar fark vardır” diye konuştu.
 

Esatpaşa ve İçerenköy Sahalarının iki hafta içinde ihaleye çıkacağını da söyleyen Erdem, FSM Hastanesinin 180 bin metrekarelik arazisi Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hazineye devri gerçekleştirilerek burada hastane yapılacağını,  Cumhuriyet Müzesi ve Kurtuluş Panoraması da Ataşehir’e kazandıracağını da sözlerine ekledi.


Konuşmaların ardından Cumhur İttifakının Meclis Üyesi Adayları tanıtımı için ismen sahneye çağırılarak Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ile fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

 






İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER