M. Zeki Demir Ortaokulu Şampiyon Oldu

Ataşehir Futbol Turnuvasında Şampiyonun Adı ; M. Zeki Demir Ortaokulu

M. Zeki Demir Ortaokulu Şampiyon Oldu
M. Zeki Demir Ortaokulu Şampiyon Oldu

Ataşehir Futbol Turnuvasında Şampiyonun Adı ; M. Zeki Demir Ortaokulu

Ataşehir ilçesinde düzenlenen öğretmenler arası futbol turnuvasında Mustafa Zeki Demir Ortaokulu namağlup şampiyon oldu. Yaklaşık bir ay önce başlayan turnuvaya okullarında görev yapan öğretmenlerden kurulu takımlar katıldı.

Ataşehir’deki 19 okulun futbol takımlarıyla katıldığı turnuva, Ataşehir Kaymakamlığı, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirildi. M. Zeki Demir Ortaokulu grup maçlarının tamamını kazanıp grup lideri olarak çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

Çeyrek finalde Kadriye Faik Koparan Ortaokulu’nu 3-2 ve yarı finalde de Rotary Ataşehir Çok Programlı Lisesi’ni 6-3 lük skorlarla mağlup eden M. Zeki Demir Ortaokulu turnuvanın finalinde Ataşehir Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi ile karşılaştı.

Büyük çekişmeye sahne olan final maçı 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 19:00'da Mehmet Rauf Lisesi Halı Saha tesislerinde oynandı. Karşılaşmadan 7-4 galip ayrılan M.Zeki Demir Ortaokulu turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. M. Zeki Demir Ortaokulu ayrıca turnuvanın en çok galip gelen, en az gol yiyen takımı olma gibi çeşitli unvanların da sahibi oldu.

Okul müdürü Uzm. Öğrt. Ünal YILMAZ turnuva sonrası yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti; “ Öncelikle takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Arkadaşlarım gerçekten zor olanı başardılar.

Özellikle final serisinde birbirinden zorlu maçlar oynadık. Bir kupanın değeri o kupaya talip olan takımların ortaya koyduğu mücadele ve çabayla ölçülür. Bu açıdan bakınca rakiplerimizin bizimle gerçekten çok iyi mücadele ettiğini, özellikle final maçımızın kıran kırana geçtiğini söylemeliyim. Rakibimiz de kazanabilirdi, ancak ekibimizi oluşturan öğretmen arkadaşlarımın arasındaki birlik beraberlik, yüksek mücadele gücü, dayanışma ve takım ruhu kupanın bize gelmesini sağladı.

Uzun ve zorlu geçen bir etabın sonunda hak ederek kazandığımız şampiyonluk okulumuza hayırlı olsun. Kupayı almak için mücadele edip ter döken tüm rakiplerimizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Takım kaptanımız Ali Kocadayı ve ekibimizi oluşturan tüm öğretmenlerimi, mesai arkadaşlarımı ayrı ayrı kutluyor, M. Zeki Demir Ortaokulu camiası adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca voleybol turnuvasında Ataşehir finali oynayacak takımımıza da başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayşegül yalçın
ayşegül yalçın - 10 yıl Önce

bütün öğretmenlerimi kutluyorum,okulumla ve öğretmenlerimle gurur duyuyorum. (6/c)

Yasin Ertufan
Yasin Ertufan - 10 yıl Önce

hocam iyii başarmısınız tebrikler

SIRADAKİ HABER