Kidstanbul Ataşehir'de Açıldı

Çocukların yeni parti ve oyun evi Kidstanbul, Ataşehir’de açıldı. Kidstanbul’da çocukları eğlenceli oyun alanları, atölyeler ve partiler bekliyor!

Kidstanbul Ataşehir'de Açıldı
Kidstanbul; çocukların ve ailelerin vazgeçilmez mekanı olmaya aday. Mekan ayrıca, anne ve bebeklere yönelik, “Mutluluğunuz Odanızdan Taşsın” sloganıyla; mekan süsleme, bebek hediye sepetleri, bebek anı defteri gibi oldukça farklı hizmetler sunuyor.

Kidstanbul’da hangi etkinlikler var?

0-13 yaş grubuna hitap edecek Kidstanbul’da; küçük yaş oyun alanları, top havuzu, macera ormanı, trambolin, tırmanma duvarı, güldüren aynalar, dev satranç, mini sinema, disco, karaoke, oyun tünelleri, köpük baloncuklar gibi eğlenceli aktiviteler yer alıyor.

Kidstanbul’un atölyelerinde ise mini yoga, anne-bebek yogası, drama, resim, art craft, mozaik, mutfak ve fotoğraf sanatları aktiviteleriyle, ebeveynlerin ve ziyaretçilerin, çocuklarıyla keyifli saatler geçirmeleri hedefleniyor.

Birbirinden eğlenceli partilere ev sahipliği de yapacak Kidstanbul’da, temalı doğum günleri, diş buğdayı törenleri, bebeğin geleceği için sembolik anlamı olan tay çöreği partileri, anne adaylarının yeni bebek sevinicini paylaştığı Baby Shower partilerinin yanı sıra; Yılbaşı, 23 Nisan, Anneler Günü ve Babalar Günü’ne özel partiler de organize edilebilecek.

Kidstanbul’da ayrıca, anne ve bebeklere yönelik, “Mutluluğunuz Odanızdan Taşsın” sloganıyla oldukça farklı bir hizmet daha sunuluyor. Anne adayları için Baby Shower (bebeğe hazırlık) süslemeleri, kurabiyeler, bebek için özel oluşturulmuş sepetler, doğum odası ve kapı süsleme, takı yastıkları, anı defterleri, bebek şeker ve çikolataları, loğusa şerbeti bu hizmetlerden bazıları. Kidstanbul’un bu alandaki çözüm ortağı ise; “Baby Store” markası. Bu ürünler kapsamında, “Hoş Geldin Bebeğim”, “Full Paket”, “Ultra Paket” ve “Standart Paket” gibi özel paketler de oluşturulmuş durumda. Tüm bu paketler, doğumdan bir hafta önce sipariş verilmesi durumunda, doğumdan önce ya da doğum günü hastane odasına getirilip ve gerekli düzenlemeler yapılıyor.

Not: Kidstanbul partileri hafta içi ve hafta sonu 11.00-13.00, 14.00-16.00 ve 17.00-19.00 saatlerinde gerçekleşiyor. Misafirler için ücretsiz otopark hizmeti de veriliyor.

Adres: Küçükbakkalköy Mah. Önder Sokak, Selimoğlu Atasel 8 No:18/1 ATAŞEHİR

Tel: 0 216 574 0 999

 www.kidstanbul.com.tr

www.atasehirweb.com

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2012, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER