İÇERENKÖY İDMAN YURDU ŞAMPİYON OLDU

2.Amatör Liginde mücadele eden İçerenköy İdman Yurdu son maçında da namağlup unvanını koruyarak 1.Amatör Lige çıkmaya hak kazandı.

İÇERENKÖY İDMAN YURDU ŞAMPİYON OLDU
 İÇERENKÖY İDMAN YURDU ŞAMPİYON OLDU

2.Amatör Liginde mücadele eden İçerenköy İdman Yurdu son maçında da namağlup unvanını koruyarak 1.Amatör Lige çıkmaya hak kazandı.



Şampiyonluk sevincini yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncularıyla paylaşan Kulüp Başkanı Sebahattin Keskin; “Buranın yani İçerenköy’ün geçmişte bir etiketi, bir ismi vardı. Acilen 1.Amatör Kümeye çıkmamız gerekiyordu. Bu sene projemizi bunu üzerine yoğunlaştırdık. Bunu başardık. Şimdi hedefimiz Süper Amatör Ligi” dedi.
Sezon başından beri namağlup unvanını koruyarak son maçında Üsküdar Salacak sporu 7-0 bir skorla yenen İçerenköy İdman Yurdu taraftarına,  hem bulunduğu grupta şampiyonluğu hem de namağlup unvanıyla başarılı geçirdiği bir sezonu hediye etti.

 
Maçın 90 dakikası İçerenköy İdman Yurdu’nun baskısıyla geçti. Salacak Spor yakaladığı net 3 pozisyondan yararlanamayınca ilk devrede 3, ikinci devrede attığı 4 golle maçı İçerenköy İdman Yurdu 7-0 bir skorla kazandı.


Maçın sonunda oyunculara madalyaları protokol tarafından verilirken şampiyonluk kupasını Ak Parti Milletvekili Vedat Demiröz ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi Ekrem Köse tarafından takım kaptanına yoğun alkışlar ve tezahürat altında takdim ettiler.

 
Takıma destek verenlere yine aralarında Ak parti Milletvekili Vedat Demiröz, İçerenköy idman Yurdu Başkanı Sebahattin Keskin, Başkan Yardımcısı İstanbulum Mimarlık Medya A.Ş. Genel Müdürü Önder Kavalcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya tarafından plaketleri takdim edildi.


Kupa töreni sonunda Başkan Sebahattin Keskin Milletvekili Vedat Demiröz’e, Başkan Yardımcısı Önder Kavalcı da Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya’ya İçerenköy İdman Yurdu Spor Okulu formasını hediye ettiler.




Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

“BU SAHA İÇERENKÖY’E, ATAŞEHİR’E HİÇ YAKIŞMIYOR”

Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Ak parti Milletvekili ve Ataşehir İlçesinden sorumlu Vedat Demiröz; “ Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Başta yöneticiler olmak üzere bu kulübe emek veren herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İkinci yarıyı izlemek nasip oldu. Her iki takımda iyi mücadele etti. Sahanızı gördüm. Burayla ilgileneceğiz. Bu saha gerçekten İçerenköy’e, Ataşehirimize ve sporumuza yakışmıyor. Kısa zamanda ya ihalesi yapılacak ya da çimlendirme işlemlerine başlatacağız. Tekrar sizleri kutluyor 1.Amatör Lig de başarılar diliyorum” dedi.


“NAMAĞLUP UNVANINI KORUYARAK ŞAMPİYON OLDUNUZ. SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM”

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse de; “ İASKF Başkanı Ali Düşmez başkanımızın selamlarını getirdim. 2.Amatör Kümede namağlup unvanını koruyarak 14 galibiyet 2 beraberlik sonucunda 68 gol atarak 44 puan ve 58 averajla şampiyon oldunuz. Sizleri tebrik ediyorum” diyerek kupayı kaptana Milletvekili Vedat Demiröz’le birlikte takdim ettiler.


“ŞİMDİ HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİGİ”

Takımı şampiyon olan bir başkan olarak mutluluğu ve sevinci vücut diline yansıyan Sabahattin Keskin duygularını şöyle dile getirdi: “ Oyuncularıma, teknik heyetime çok teşekkür ederim. Bu şampiyonlukta en büyük pay onların. İçerenköy hepimizin. Hep beraber çalıştık ve bu çabalarımızın sonucunda İçerenköy adeta küllerinden yeni doğdu. Buranın yani İçerenköy’ün geçmişte bir etiketi, bir ismi vardı. Acilen 1.Amatör Kümeye çıkmamız gerekiyordu. Bu sene projemizi bunu üzerine yoğunlaştırdık. Bunu başardık. Şimdi hedefimiz Süper Amatör Ligi” diye konuştu.


“MEVCUT YAPIYI KORUYARAK YENİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ”

Keskin; “Takım iskeletini koruyarak teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda yeni transferlerle takviye edeceğiz. Birkaç sene sonra BAL ligini zorlayacağız. Sahamızın çim olması içinde söz almış bulunuyoruz. Şu an kadromuzu 20 kişiye çıkarmaya çalışacağız. Kalecilerimiz kalıyor. Diğer mevkilere takviye transferler yaparak takımı güçlendireceğiz. Bunu da mümkün oldukça alt yapıdan ve kardeş kulüplerimizden halletmeyi düşünüyoruz. İleriki hedefimiz 3.Lig olacaktır. Bu İçerenköy’e yakışır” diyerek çıtayı yükseltti.


Keskin konuşmasının sonunda; başta Ali Haydar Akın, Hakan Ülsel, Onur Demir, İlkay Elmacıoğlu, İsa Kervancıoğlu ve Hasan Hız bu arkadaşlarım çok emek verdiler kendilerine çok teşekkür ediyorum. Teknik heyetle devam edeceklerini de dile getiren Başkan yönetim kurulu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.


İçerenköy İdman Yurdu Yönetim Kurulu kupa sevincini akşam oyunculara ve spor camiasına verdiği iftar yemeği ile taçlandırdı.

 
İçerenköy İdman Yurdu Kulüp Başkanı Sebahattin Keskin, Başkan Yardımcısı Önder Kavalcı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Ak Parti Milletvekili Vedat Demiröz, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru,  Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Alican Sakman, Ataşehir Spor Kulüpleri başkan ve yöneticileri ile İçerenköylüler maçı izlemeye gelerek şampiyonluk kupası sevincini İçerenköy İdman Yurdu camiasıyla paylaştılar.

Takımlar şu 11’le saha çıktılar:

İÇERENKÖY İDMAN YURDU: Kenan, Ebubekir, Alican, Uğur, Ekrem, Berk, Emre, Mesut, Baran, Kubilay, Cem

 
ÜSKÜDAR SALACAK SPOR: Umutcan, Osman, Ramazan, Tufan, Hakan, Orhan, Ender, Yıldırım, Kemal,  Burak, Burhan

        

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER