Ataşehir’de Öğrencilere Yeni Yıl Hediyesi: Kırtasiye ve Kışlık Montlar
(ATABARDER) tarafından düzenlenen anlamlı etkinlikte, dernek merkezinde eğitim gören 30’u aşkın öğrenciye yeni yıl öncesinde kırtasiye ve kışlık mont hediyeleri takdim edildi.
Ataşehir – Aralık 2025 Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği (ATABARDER) tarafından düzenlenen anlamlı etkinlikte, dernek merkezinde eğitim gören 30’u aşkın öğrenciye yeni yıl öncesinde kırtasiye ve kışlık mont hediyeleri takdim edildi.

Programa Katılanlar
-
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Aydoğdu
-
Ataşehirli sanatçı ve bağışçı hayırsever Ferhat Polat
-
ATABARDER Başkanı ve mahalle muhtarı İsa Günalan
-
Dernek yönetimi, öğrenciler ve aileler
Katılımcıların Mesajları
-
Orhan Aydoğdu: “Bugünün küçükleri yarının büyükleri olarak Ataşehir’e değer katacaksınız ve ilçemize birlikte sahip çıkacağız” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
-
Ferhat Polat: “Bugün burada bulunmayan diğer 2 arkadaşımız ile birlikte kardeşlerimize desteğimizi sürdüreceğiz.” sözleriyle dayanışma mesajı verdi.
-
İsa Günalan: Hayırseverlere teşekkür ederek mahalle dayanışmasının önemini vurguladı.
Hediyeler
-
Öğrencilere kırtasiye malzemeleri
-
Kışlık montlar
-
Hediyeler, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Aydoğdu, sanatçı Ferhat Polat ve dernek yönetimi tarafından takdim edildi.
Toplumsal Etki
Bu etkinlik, mahallede dayanışma kültürünü güçlendirirken öğrencilerin eğitim ve sosyal yaşamına katkı sağladı. Yeni yıl öncesinde verilen hediyeler, çocukların yüzünde mutluluk oluşturdu ve toplumsal birlik mesajını pekiştirdi.