Haberi kaldır dedi gazeteciyi tehdit etti

Ataşehir’de bir şüpheli, 2019 yılında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu yönünde hakkında haber yayınlayan gazetenin genel müdürünü tehdit etti.

Haberi kaldır dedi gazeteciyi tehdit etti
 Haberi kaldır dedi gazeteciyi tehdit etti

Ataşehir’de bir şüpheli, 2019 yılında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu yönünde hakkında haber yayınlayan gazetenin genel müdürünü tehdit etti.

İstanbul Ataşehir’de bir şüpheli, 2019 yılında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu yönünde hakkında haber yayınlayan gazetenin genel müdürünü tehdit etti. Olayla ilgili çalışma başlatan Ataşehir Polisi, haberi silmesi için R.Ö.'ye tehdit içerikli mesajlar gönderdiği belirtilen H.Ç.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin “tehdit” suçundan hakkında 5 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul Ataşehir'de bir şüpheli, 2019 yılında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu yönünde hakkında haber yayınlayan gazetenin genel müdürünü tehdit etti. Olayla ilgili çalışma başlatan Ataşehir Polisi, haberi silmesi için R.Ö.'ye tehdit içerikli mesajlar gönderdiği belirtilen H.Ç.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin "tehdit" suçundan hakkında 5 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

Olay İstanbul'un Ataşehir ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre H.Ç. isimli şüpheli, bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 2019 yılında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşanan olayın ardından R.Ö.'nün genel müdürü olduğu bir gazetede ise konu hakkında haber yapıldı.

HABERİ KALDIRMASI İÇİN TEHDİT ETTİ

Hakkında çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla haber yapıldığını öğrenen H.Ç., söz konusu gazetenin genel müdürü R.Ö. ile iletişime geçti. Şüpheli, haberi silmesi için R.Ö.'yü ikna edemeyince, tehdit ve hakaret içerikli mesajlar göndermeye başladı.

GÖZALTINA ALINDI

H.Ç. isimli şüpheli tarafından kendisine tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderen R.Ö. ise durumu polise bildirdi. Konu hakkında çalışma başlatan polis; şüphelinin söz konusu gazeteye gelebileceğini değerlendiren polis, gazete binasını takibe aldı. Şüpheli, akşam saatlerinde gazete binasına geldiği sırada yakalanarak gözaltına alındı.

HAPİS CEZASININ BULUNDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ataşehir Polisi tarafından gözaltına alınan şüphelinin "tehdit" suçundan hakkında 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ve arama kararının bulunduğu belirtildi. H.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak/sabah.com.tr

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER