CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı muhtarları ve yerel basını ağırladı

Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı, düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısında Ataşehir Mahalle Muhtarları ile Ataşehir Yerel basınını ağırladı.

 CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı muhtarları ve yerel basını ağırladı

Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı, düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısında Ataşehir Mahalle Muhtarları ile Ataşehir Yerel basınını ağırladı.

Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetim kurulu üyeleriyle kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli’nin katıldığı kahvaltıya, 19 Ekim Muhtarlar Günü ve 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle Ataşehir mahalle muhtarlarıyla yerel basın mensupları davet edildi.



“PANDEMİNİN GENİŞ BİR AYRILIĞINI YAŞADIK VE HALA ETKİLERİ DEVAM ETMEKTE”


CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ev sahibi olarak konukların özel günlerini kutlayarak; “Öncelikle 19 Ekim Muhtarlar Günü hem de 21 Ekim Gazeteciler Bayramı vesilesiyle bildiğiniz gibi pandeminin geniş bir ayrılığını yaşadık ve hala etkileri devam etmekte. Birlikte sohbet etmek için bugün bir araya geldik. Mart 2020 tarihinden buyana Ülkemizdeki pandemi gerçekliğini geniş bir şekilde yaşıyoruz ve partimiz de bunu çok acı tecrübe etti. Pandeminin ilk dönemlerinde 27 yaşında gencecik bir meclis üyemiz Uğurcan Demir’i kaybettik.  Dünde Barbaros Mahallesinde parti emekçimiz Şener Çelik pandemiden dolayı vefat etti.  Özellikle pandemi döneminin esas kahramanları muhtarlarımızdı. Birçok aileye gittiler, dokundular, yan yana durdular. Dayanışmayı sağladılar. Yine basınımız bu anlamda haber yapma sorumluluğunu yerine getirdi. Pandemi dönemi gerçekten birçok konumda hem halkımız sorunlarını dile getirdi hem de sahada olan meslek kuruluşlarıydı” dedi. 

 “İL BAŞKANLIĞININ BAŞLATTIĞI ADIM ADIM İKTİDARA PROJESİYLE SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ”

CHP olarak bu dönemde en azından bize gelip danışan hem İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ve Ataşehir belediyemiz vasıtasıyla hem de mahallelerde kurduğumuz dayanışma ağlarıyla halkımızın yanında yer almaya çalıştık diyen Yalçın; “Bunun zorluklarını hep beraber çekiyoruz. Birebir ve toplu görüşmelerde bunun gibi konumlarda genel anlamda yer almakta sıkıntılar yaşıyoruz. Çünkü insanlar korkuyor haklı olarak. Bir araya geleceğimiz ortamlarda sıkıntı yaşıyorlar. Bu bağlamda özellikle hem Genel Merkez düzeyinde ikinci yüzyıla çağrı beyannamesi diye iktidar dönemi partimizin yapacaklarını, çözüm önerilerini belirten tüm kurultay delegeleriyle birlikte aldığı ikinci yüzyıla çağrı beyannamesiyle birlikte iktidarın olanağını açacak bir çalışma.

Bununla alakalı İstanbul İl Başkanlığının başlattığı adım adım iktidara projesiyle saha çalışmalarına bizlerde CHP olarak devam ediyoruz. Bu anlamda bugün bizleri kırmayarak davetimize gelen halkın esas temsilcileri olan öncelikle muhtarlarımıza ve her alanda cesurca, vefakârca, birçok zorluğa ve ekonominin getirdiği zorluğa rağmen halkın sesi olan basın emekçilerimize tekrardan çok teşekkür ediyorum. Daha sağlıklı günlerde böyle bir araya geleceğimizi, bir arada duracağımız alanların çoğalmasını temenni ediyoruz”  şeklinde ifade etti. Kahvaltıdan sonra sohbet şeklinde devam eden toplantıda katılımcılar tarafından belli sorunlar dile getirildi.




Anı ölümsüzleştiren toplu fotoğrafın çekilmesiyle toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 21:47

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER