CHP, ATAŞEHİR'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANDI

CHP Ataşehir İlçe örgütü 15 Temmuz darbesinin 1.Yıldönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak terörü lanetlediler.

CHP, ATAŞEHİR'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANDI
 CHP, ATAŞEHİR'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANDI

CHP Ataşehir İlçe örgütü 15 Temmuz darbesinin 1.Yıldönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak terörü lanetlediler.

CHP Ataşehir İlçe örgütü Cumhuriyet Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda ve çelenk koyarak şehitleri bir kez daha rahmetle andı, 
 
Anma törenine; CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman ve Abdullah Der, Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata ve partililer katıldı.

 
CHP Ataşehir örgütünün katıldığı anma töreninde konuşan İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak;“ Bugün ülke tarihimizin en karanlık gece ve gündüzünü yaşadığımız 15 Temmuz Fetö darbe girişiminin 1.Yıldönümündeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bu hain darbe girişimini bir kez daha açık ve kesin bir dille lanetliyorum” dedi.
 
Altınkaynak; “ Canları pahasına o mücadeleyi verirken şehit olan 249 şehidimizi 2301 kahraman gazimizi ve o direnişi başarıya ulaştıran binlerce isimsiz kahramanı saygı ile anmak ve selamlamak için bu alandayız. Şunu herkes bilsin ki içimizde ve dışımızda her türlü fırsatçılığı ve hileyi yaparak ülkemizin birliğini ve demokrasimizi yok etmeye çalışanlara bu millet asla izin vermeyecektir” diye konuştu.
 
Altınkaynak şöyle devam etti: “ CHP olarak şartlar ne olursa olsun Ulu Önderimizin ve onun kahraman arkadaşlarının bize emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini, kuruluş ilkelerini, demokrasimizi, özgürce ve birlikte yaşama hakkımızı, ülkemizin adaletli bir ortamda kalkınması için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu ülke için geçmişten bugüne kadar canını feda eden tüm kahraman vatan evlatlarını ve 15 Temmuz’da demokrasimiz ve ülkemizin bekası için canını feda eden 249 şehidimizi saygı ve rahmetle anıyor, Gazilerimizi de sağlıklı dileklerimizle selamlıyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109