By Gışddo Lounge Cafe-Restaurant Ataşehir'de Açıldı

Ataşehir’de dünya markası olma yolunda kurulan Gışddo Lounge Cafe-Restaurant zengin menüsü ve geniş mekan konsepti ile hizmete başladı.

By Gışddo Lounge Cafe-Restaurant Ataşehir'de Açıldı
 By Gışddo Lounge Cafe-Restaurant Ataşehir'de Açıldı
Ataşehir’de dünya markası olma yolunda kurulan Gışddo Lounge Cafe-Restaurant zengin menüsü ve geniş mekan konsepti ile hizmete başladı.


Bir Türk markası olan Gışddo'nun hikayesi 1900'lu yıllara dayanmaktadır. Gışddo'nun hayali dünyaya marka olan bir işletme açmaktır. 1928'de İstanbul'da ilk çayhanesini açan Gışddo, İkinci dünya savaşı nedeniyle çayhanesini kapatmak zorunda kalarak istemeyerekte olsa köyüne geri dönmeye karar vermiştir. 


Ömrü hayalini gerçekleştirmeye yetmeyen Gışddo'nun torunları onun bu hayalini gerçekleştirmek için 1993 yılında 3 kardeş olarak bu sektörde çalışmaya başlarlar.

Dedelerinin hayalini gerçekleştirirek ve adını yaşatıyorlar
2011'de farklı işletmeler kurarak Tuzla'da 3 farklı bölgede, Pendik, Van, Ümraniye başta olmak üzere istikrarlı ve hedefli büyümelerini sürdürerek dedelerinin hayali olan markayı kurmak için karar verirler ve 2019 yılının nisan ayında Ataşehir'de dedelerinin adını verdikleri By Gışddo markasını dünya markası yapmak için Cafe ve Lounge faaliyetlerine başladı. Kısa sürede farklı konsepti ve çayı, çeşitli yöresel kahvaltıları, özel tutumlu nargilesi ve dünya mutfağından lezzetleriyle müşterinin ilgisini ve merakını çeken bir işletme olmayı şimdiden başardı.

7 Gün 24 Saat hizmet veriyor
Sektörde 30 yıllık tecrübesi olan Alparslan Kızılkula ve Sedat Erkan'ın  işletmeciliğini yaptığı Gışddo Lounge Cafe ve Restaurant barbaros mahallesi Ataşehir Belediyesi ve Halk Bank Genel Müdürlük karşısında hizmete açıldı. 1750 metrekarelik alana kurulan Gışddo Lounge Cafe ve Restaurant, 7 gün 24 saat yemekseverler için açık olarak hizmet verecek.

Çocuklu aileler için oyun alanı mevcut
Çocuklu ailelerinde düşünüldüğü mekanda çocuklara özel tasarlanmış oyun odasında çocukların emniyetli ve güvenli bir şekilde oyun oynayabileceği alan tasarlanan mekanda namaz kılan müşteriler için bay ve bayan mescidin bulunurken geçmişten günümüze kadar nargilelerin nostaljik olarak sergilendiği bir köşe de oluşturulmuş. 

Dünya mutfağı birarada
İtalyan, Meksika, Fransa ve Çin mutfağının yanısıra Türk mutfağından 180 çeşit ürünün hazırladığı geniş mutfağı ile sporcu dostu detoks ürünlerinin yanısıra tatlı severler için dondurulmamış tatlılar işte isletmenin içerisine ayrı bir renk katmaktadır.

Kendine özgü çayı servis ediliyor
Özellikle Rize'de bulunan Gışddo çay bahçesinde yetişen özel çay, Gışddo mutfağında hazırlanan özel karışım ile rengini ve lezzetini kaybetmeden müşterilere servis ediliyor.  Ayrıca Gışddo'nun Ağrı Et tesislerinde haftalık olarak mutfakta yerini alırken, etlerin özenle hazırlanması menüde et çeşitleri olarak yer almaktadır.

Doğa dostu bir konsepte sahip
Ücretsiz Vale hizmeti ile 100 araçlık otopark alanının yanısıra Gışddo Lounge Cafe-Restaurant tarafından müşterilerine özel ücretsiz oto yıkama imkanı sunulacak. Türkiye'nin en büyük endüstriyel mekan özelliğini de taşıyan Gışddo Lounge Cafe-Restaurant'ta 108 tonu aşkın demirin ve ahşap mimarisiyle güneş ve oksijenin en bol olduğu mekanlardan birisi olmaya aday.

Spor tutkunlarına özel maçları izlemek ücretsiz
20 Ekran ile donatılmış mekanda gündüzleri özellikle müşterileri sakinleştirici belgeseller gösterilirken, özellikle spor tutkunlarını düşünen Gışddo Lounge Cafe-Restaurant'ta derbi ve tüm maçlar müşteriler için ücretsiz olarak yayınlanıyor. Yetişkinler yarı üstü açık oyun alanı (tavla, okey, kağıt) mevcut.  

Teknoloji ve insan temalı duvarlar mekana renk katmış
Anadolu'dan gelen bir ressamın duvarlarına erozyon, dumanın insanlara verdiği zararlar, elektroniğin insanlara etkisi, hayvanların üzerinde yapılan deneylerin zararları, teknolojinin insan hayatına etkisi ve sanatın ölüşü, ampulü bulan Edison'ün yanısıra teknolojiyi simgeleyen birbirinden değerli eserleri kalemle resmedilmiş ve mekana farklı bir hava katılmış.Mekanda endüstriyel ürün olan uçak, nostaljik arabaların saat olarak kullanılması ise ayrı bir detay olarak mekana renk katmış.

Her yaş grubuna göre menü bulunuyor 
Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet vermeye hazırlanan By Gışddo Cafe-Restaurant'ta; Klasik ve By Gışddo Kahvaltı ile 40'a yakın kahvaltı çeşidi özel semaver eşliğinde masalara servis edilirken müşterilere özel hazırlanan menüde sahanda yumurta, menemenler, omletler, tostlar, aperatifler, krepler, wraplar, Queadilla, Fajitalar, Hamburgerler, Salatalar, Fit Salatalar, Çocuk Menüsü, makarnalar, pizzalar,  beyaz etler, kırmızı etler, meyve çeşitleri, tatlı çeşitleri, çay ve kahve çeşitleri, espresso klasikleri, sıcak çikolata çeşitleri, buzlu kahveler, frappeler, ev yapımı buzlu çaylar, limonotalar, vitamin bar, kokteyller, detokslar,frozen, smothie, milkshake, soğuk içecek çeşitleri ile hizmet vermektedir.

Kapasitesi ile organizasyonlar rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor
Şirketler, dernekler, kuruluşların yanısıra bireysel toplantılar içinde uygun olan ortamda toplamda 800'e yakın kişi aynı anda ağırlanmaktadır. Ramazan ayında ise iftara özel menü ve sahurda ise kahvaltı çeşitleriyle hizmet verecek olan mekan ailenizle veya grup halinde hizmet alabiliyorsunuz.

Rezervasyon için 0850 346 1928 Nolu telefon veya www.gisddo.com internet adresinin yanısıra sosyal medya hesaplarından bilgi alabilirsiniz.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109