Bayram Arslan, Geleneksel Sahur Programını Gerçekleştirdi

Pembegül Pasta & Cafe sahibi Bayram Arslan, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında geleneksel hale gelen sahur organizasyonun da dostlarıyla bir araya geldi.

Bayram Arslan, Geleneksel Sahur Programını Gerçekleştirdi

Bayram Arslan, Geleneksel Sahur Programını Gerçekleştirdi

Pembegül Pasta & Cafe sahibi Bayram Arslan, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında geleneksel hale gelen sahur organizasyonun da dostlarıyla bir araya geldi.

İçerenköy'ün sevilen esnaflarından Pembegül Pasta & Cafe sahibi Bayram Arslan, ramazan ayı vesilesiyle İçerenköy'ün yerlileri ve yakın dostları ile düzenlemiş olduğu sahur organizasyonuyla biraraya geldi. Gerçekleşen sahur programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, Hüseyin Hışman, Encümen Üyesi Ertuğrul Baysal, Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşcu, Hakan Arıkaya, Çankırı Vakfı Başkanı İsmail Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Demokrat Parti geçmiş dönem ilçe başkanı Metin Çimen, İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Vicdan Takımı Kulübü Başkanı Doğukan Çınar, Kaskon Genel Başkanı Mehmet Alver, Ataşehir Çankırılılar Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz, Ataşehir Çamolukspor Kulübü Başkanı Ufuk Kesecek, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu Anadolu Yakası 1.Bölge Başkanı Mehmet Bağcı, Ataşehir Giresunlular Derneği kurucularından Halil İbrahim Duman, Önceki Dönem Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu, Saadet Partisi Önceki Dönem İlçe Başkanı Selahattin Aslan'ın yanısıra Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği yöneticileri ile davetliler katıldı.  

Yaklaşık iki yüze yakın davetlinin katıldığı sahur programında sahur duası edilirken, ev sahipliği yapan Bayram Arslan kısa konuşma gerçekleştirdi.  Arslan, "Ramazan ayının maneviyatını birlikte paylaşmak amacıyla bu geceyi organize ettik. Davetimizi kırmayıp gelen siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Bayram Arslan, gelen konuklarla yakından ilgilendi. Davetliler, yakın ilgisinden dolayı Bayram Arslan'a teşekkürlerini dile getirdiler.  

Çankırı Vakfı'nın sosyal medyada yayınladığı teşekkür mesajı
Ataşehir Pembegül Pastahaneleri sahibi hemşehrimiz Bayram Aslan’nın daveti üzerine katıldığımız sahur programına Vakıf Başkanımız İsmail Yüksel, Genel Sekreterimiz Ali Karaabalı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Pilavcı, Mevlüt Yurttaş, Eğitim Koordinatörümüz Mustafa Yurttaş Vakfımızı temsilen katılmışlardır.
İlimizin işadamları ile dayanışmamız ve iş birliğimiz artarak devam edecektir.
Bu vesile ile, 
Ataşehir Pembegül Pastahaneleri sahibi hemşehrimiz Bayram Aslan’a nazik daveti için teşekkür ederiz.
Çankırı Vakfı

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2022, 18:51

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER