Ataşehirli Çankırılılar 'ATACANDER'de Birleşiyor

Bir gurup Ataşehir’de yaşayan Çankırılının kuruluş çalışmasını yürüttüğü; İstanbul Ataşehir İlçesi Çankırılılar Derneği resmi adı ile anılacak olan, (ATACANDER) “Ataşehir Çankırılılar Derneği kuruldu.

 Ataşehirli Çankırılılar 'ATACANDER'de Birleşiyor

    
      Ataşehirli Çankırılılar '(ATACANDERAtaşehir Çankırılılar Derneği'nde Birleşiyor


     Recep Kenan/Atasehirweb.com  
   Bir süredir, Bir gurup Ataşehir’de yaşayan Çankırılının kuruluş çalışmasını yürüttüğü; İstanbul Ataşehir İlçesi Çankırılılar Derneği resmi adı  ile anılacak olan, (ATACANDER) “Ataşehir Çankırılılar Derneği”nin  kuruluşu tamalandı.

   Ataşehirli Çankırılılar; birlik, dayanışma, yardımlaşma ve tanışma imkanlarını geliştirmek için Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATACANDER) çatısı altında birleşti.

   Bir gurup Ataşehir’de yaşayan Çankırılı; sorunlarına çözüm aramak, dayanışma, hemşerilik bağını geliştirme ve güç birliği oluşturmak amacı ile (ATACANDER) Ataşehir Çankırılılar Derneği’ni kurdu.      Atasehir18

  Geçtiğimiz gümlerde resmi kuruluşu gerçekleşen Ataşehir Çankırılılar Derneği Kurucu Yönetim Kurulu gayrı resmi yapılan görev dağılımını gerçekleştirilecek ilk yönetim kurulu toplantısnda resimileştirecek.

”İstanbul Ataşehir İlçesi  Çankırılılar Derneği, hiç bir derneğin  devamı  değildir.”  diyen (ATACANDER) Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri özetle;
“Yepyeni bir tüzükle ve yeni bir anlayışla; İstanbul’daki Çankırı dernekleri federasyonu ve diğer oluşumlarda prensiplerine uyan, Çankırı ve Çankırı kültürünü benimseyen, Çankırılıya yakışan anlayışta olan her kurum ve kuruluşla beraber olmayı, bu ilkeleri benimseyen; kendini Çankırılı kabul eden bütün Ataşehirlileri buluşturmayı, tanıştırmayı, kaynaştırmayı, sorunlarının çözümü ve taleplerin ilgili mercilere iletilmesinde güç birliği oluşturmak amacı ile çalışmayı ilke edinen bir kuruluş olacaktır.” diye özetlediler. 

Çankırılı olan ve kendini Çankırılı kabul eden bütün Ataşehirlileri üyeliğe davet edip, güç birliği yapmaya, derneklerine sahip çıkmaya, (ATACANDER) “Ataşehir Çankırılılar Derneği”nin çatısında birleşmeye çağırıp; derneğin Ataşahir’e, Çankırı’ya, Ataşehirlilere ve Çankırılılara hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
     
04/06/2012 GÜNÜ RESMİ OLARAK KURLAN  İSTANBUL ATAŞEHİR ÇANKIRILILAR DERNEĞİ  (ATACANDER)
    
   ATACANDER  Kurucu Yönetim Kurulu Listesi;
BAŞKAN                                       :      AHMET LAFCI  
BAŞKAN YARDIMCISI                   :         YUSUF ASLAN   
BAŞKAN YARDIMCISI                    :       HÜSEYİN ÇELİK    
                       
BAŞKAN YARDIMCISI                   :            BAYRAM ASLAN     
                     
GENEL SEKTETER                        :                  İSA KIRIM              
                 
TEŞKİLATLANMA SEKTETERİ       :      HACI GÜNDOĞMUŞ      
       
MALİ SEKTETER                          :              BİROL EKŞİ         
           
YÖNETİM KURULU ÜYESİ           :          ŞÜKRÜ  AKBAL          
             
YÖNETİM KURULU ÜYESİ           :      RECEP KENAN     
  
YÖNETİM KURULU ÜYESİ           :              SİNAN AYRANCI  

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER