Ataşehir'de Neler Oluyor!

Ataşehir'de Neler Oluyor? Bu soruyu ben sormuyorum, ulusal basın soruyor diyor ve bizde muhalefet olarak bu soruları Belediye Meclisi'nde dile getireceğiz diye devam ediyor.

Ataşehir'de Neler Oluyor!

Recep Kenan/ Ataşehirweb
Nimetullah TOPU  'Ataşehir Kurumsallaşamadı'

Ataşehir'de Neler Oluyor? Bu soruyu ben sormuyorum, ulusal basın soruyor diyor Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah TOPU ve bizde, muhalefet olarak bu soruları Belediye Meclisi'nde dile getireceğiz diye devam ediyor.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı  Nimetullah TOPU Ataşehirweb'e yaptığı açıklamada 3 seneyi aşkın bir zaman geçmesine rağmen Ataşehir'in hala kurumsallaşamadığını söyledi.

Nimetullah TOPU açıklamada; "4 ilçenin mahallelerinden oluşan Ataşehir'in, hala kabul gördüğü bir merkezi oluşamadı. Ataşehirliler eski merkezleri ile ilişkilerini devam ettiriyor. Eski ilçeleri ile ilişkileri neredeyse hala eski boyutta" dedi.

 Ataşehir'in 3 yıllık bütçesi 550 - 600 trilyonu buluyor. Yapılanlar bu bütçenin karşılıgı değil diyen TOPU;


Ulusal basında çıkan haberleri yakından takip ediyoruz. Biz bundan Ataşehir adına rahatsızız.
Sonuçta bu haberler Ataşehir'i ve dolayısı ile bizi ilgilendiren haberler. Belediye Meclisi'nde gurubumuz tarafından cevaplandırılmak üzere önerge verilecek dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah TOPU Ulusal basındaki haberlere Aydınlık Gazetesi yazarı Mehmet Faraç'ın yazısını örnek gösterdi.

 Mehmet Faraç ne sormuştu?
Aydınlık Gazetesindeki   Mehmet Faraç yazısı

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2012, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER