ATAŞEHİR’DE “ATIKTAN SANAT’A SERGİSİ

Ataşehir Belediyesi ve Exitcom işbirliği ile “Atıktan Sanat’a” isimli bir sergi düzenlendi.

ATAŞEHİR’DE “ATIKTAN SANAT’A SERGİSİ
ATAŞEHİR’DE “ATIKTAN SANAT’A SERGİSİ 

Ataşehir Belediyesi ve Exitcom işbirliği ile “Atıktan Sanat’a” isimli bir sergi düzenlendi.

Elektronik atıkların yarattığı tehlikenin önemini vurgulamak ve fark ettirebilmek amacıyla Ataşehir Belediyesi ve Exitcom işbirliği ile “Atıktan Sanat’a” isimli bir sergi düzenlendi.

16 Ekim tarihine kadar Ataşehir Optimum Outlet AVM’de “Atıktan Sanat’a” isimli sergide tamamıyla elektronik atıklar kullanılarak yapılmış tablolar ve bir kağnı sergilenecek.

Düzenlenen etkinlikte ayrıca elektronik atıklar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla “Bir Dileğe Dönüşsün” isimli sosyal sorumluluk projesi için sergi alanında 5 gün boyunca stant açılacak.

Sizde 12 Ekim Cuma gününden itibaren AVM giriş katında bulunan kutulara, elektronik atıklarınızı getirerek lösemili çocukların dileklerinin gerçekleştirilmesine destek olabilirsiniz.

Küçük ev aletleri (mikser, ütü, duvar-kol saati, elektrikli süpürge, tost, ekmek kızartma, saç kurutma, çay ve kahve makineleri vb.) Bilişim ekipmanları (bilgisayar, akıllı telefon, yazıcı, faks makineleri vb.) Oyuncaklar (video oyunları, oyun konsolları, elektronik trenler, uzaktan kumandalı araba vb.) elektrikli ve elektronik atıklarınızı getirerek bir çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

 

Tarih: 12-16 Ekim

Saat: 14.00

Yer: Optimum Outlet AVM

Adres: Yeni Sahra Mahallesi, İstiklal Sokak No.2/B /Ataşehir

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER