Ataşehir’in en yaşlısı Ayşe Teyze 110 yaşında…

Ataşehir’in en yaşlısı Ayşe Teyze 110 yaşında…

Ataşehir’in en yaşlısı Ayşe Teyze 110 yaşında…
Ataşehir’in en yaşlısı Ayşe Teyze 110 yaşında…

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Yaşlılar Haftası nedeniyle 110 yaşındaki Ayşe Uçar’ı ziyaret etti. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına 110 yaşındaki Ayşe teyzeyi ziyaret eden Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ayşe teyzenin isteklerini de dinledi.

 Hüseyin Hışman, periyodik olarak doktor kontrolünden geçen Ayşe teyzenin hastaneye gidip gelişlerinde ailenin isteği olduğu anda araç tahsis edeceklerini söyledi.

Ayşe teyzenin sağlığı ile ilgili bilgilerde alan Başkan Yardımcısı Hışman, Ataşehir Belediyesi’nin sosyal çalışmalara ağırlık verdiğini, ilçede yaşayan yaşlı genç herkesin sorunu ile yakından ilgilendiğini belirtti. Sosyal projelerin belediyelerin asli görevleri kadar önemli olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Hışman, Ataşehir’in yakın bir zamanda bugünkü durumundan çok daha farklı yerlerde olacağını vurguladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’de 60 yaş ve üzerinde 10 milyon kişinin yaşadığını belirterek, yaşlılarımız için elden gelen değil, hak edilen yaşam standartlarının sağlanması gerektiğini vurguladı.  Başkan İlgezdi, “Toplumun önemli bir bölümünü oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimlerin genç kuşaklara aktarılmasında önemli rol oynayan tüm yaşlılarımızın ellerinden saygıyla öpüyorum” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER