Ataşehir Demokrasi Nöbetinde!

Ataşehir’de 15 Temmuz cuma günü gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine karşı harekete geçti. Ataşehirliler meydanları yalnız bırakmadı.

Ataşehir Demokrasi Nöbetinde!
 Ataşehir Demokrasi Nöbetinde!

Ataşehir’de 15 Temmuz cuma günü gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine  karşı harekete geçti. Ataşehirliler meydanları yalnız bırakmadı.

15 Temmuz cuma günü gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini duyan halk bu girişimi engellemek adına darbe girişiminin düzenlendiği noktalara akın etti.

Ataşehir’de 17 mahalle’de darbe girişimine sessiz kalmayan halk, bir yandan da Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde toplanarak bu girişime karşı harekete geçti. Ataşehirliler meydanları yalnız bırakmadı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı tarafından mahalle teşkilatları ve üyelerine yönelik sürekli bilgilendirme mesajları gelirken, dün AK Parti İlçe Başkanlığı önünden Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi.

Bugün ise demokrasi şehitleri Ataşehir’de ve Türkiye genelinde binlerce vatandaşın katılımıyla son yolculuklarına uğurlandı. Akşam saatlerinde meydanları boş bırakmayın çağrısı ile tekrardan harekete geçen vatandaş ile AK Parti Ataşehir İlçe Yöneticileri Ataşehir’de demokrasi yürüyüşü ve nöbetini sürdürdü. Vatandaşların tam destek verdiği yürüyüş ve nöbette birlik, beraberlik ve sağduyu çağrısı yapıldı.


NAİM YAĞCI ATAŞEHİRLİLERE  TEŞEKKÜR ETTİ
Ataşehirde gerçekleştirilen yürüyüş ve nöbete katılan vatandaşlara ve teşkilat mensuplarına Kayışdağı yolu caddesi üzerinde bulunan bir banka önündeki balkondan teşekkür konuşması gerçekleştiren AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı; “Ataşehir sağduyu ile iradeye ve demokrasiye sahip çıktığınız için, bugün demokrasi yürüyüşümüze katıldığınız için siz değerli Ataşehirli hemşerilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER