ATAŞEHİR'DE SPORA ENGEL YOK

Ataşehir Belediyesi engelli bireylere yönelik yaz spor okulları başlatıyor.

ATAŞEHİR'DE SPORA ENGEL YOK
ATAŞEHİR'DE SPORA ENGEL YOK

Ataşehir Belediyesi engelli bireylere yönelik yaz spor okulları başlatıyor.

Engellli vatandaşların yaşam standartlarının iyileştirilmesini sağlamak ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla kurulduğu günden bu yana çeşitli çalışmaları ve projeleri hayata geçiren Ataşehir Belediyesi, engellilerin sosyal yaşamda güvenle yer almasını, günlük hayatını engelsiz bir şekilde sürdürmesini amaçlıyor.


Bu kapsamda Yüzme ve Basketbol derslerinden oluşan yaz spor okulları, 29 Haziran-19 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Engelsiz yaz spor okulları programına 7-35 yaş arasındaki engelli çocuk ve yetişkinler başvurabilir.

Yüzme Pazar günleri 09.00 – 10.00 / 10.00 – 11.00 saatleri arasında MAREV Sosyal Tesisleri’nde (Sahan Restaurant Yanı), Basketbol ise Cuma günleri 13.00 – 14.00 / 14.00 – 15.00 / 15.00 – 16.00 saatleri arasında Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılacak.

Yüzme derslerine katılmak isteyenlerin Hepatit B ve C ile idrar tahlili raporlarıyla birlikte Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, “Ataşehir’de her vatandaşımız bizim için değerli. Engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için hizmetlerimiz her alanda devam ediyor. Aynı zamanda sosyal hayatın içinde var olmalarını, spor yaparak keyifli saatler geçirmeleri istiyor ve yaz spor okullarına katılmalarını bekliyoruz” dedi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER