ATAŞEHİR'DE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUNDU

Ataşehir Kaymakamlığı ve Ataşehir Muhtarlar Derneği’nin ortak kararı ile 15 günde bir ayrı bir mahallenin Cami’sinde Şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti okunmaya devam ediliyor.

ATAŞEHİR'DE  ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUNDU
ATAŞEHİR'DE  ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUNDU


Ataşehir Kaymakamlığı ve Ataşehir Muhtarlar Derneği’nin ortak kararı ile 15 günde bir ayrı bir mahallenin Cami’sinde Şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti okunmaya devam ediliyor.
Bugün Ataşehir Mimar Sinan Mahallesinde bulunan İbrahim Ethem Camisinde Şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. Kuran-ı Kerim okunmadan önce mahalle halkının katıldığı kısa bir toplantı gerçekleşti.


 
Ataşehir Kaymakamlığının öncülüğünde gerçekleşen Şehitler için Kuran-ı Kerim okuma programına Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu,  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ercik, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Dursun Kırış,  Kızılay Derneği Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki, Yeni Çamlıca Muhtarı Fazlı Sarısoy, Esatpaşa Muhtarı Turan Kızıldaş, Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı ve Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Uzun, Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kantarcı, İçerenköy Mahallesi Muhtarı Ayhan Öztürk, Kayışdağı Muhtarı Kadir Yılmaz ile mahalleden vatandaşlar katıldı.

 
Ev sahibi Mimar Sinan Muhtarı Şahin Acar konuklarını selamlayarak; “Bu ayki toplantının evsahipliği bize nasip oldu. Bu toplantıdan sonra aziz şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okutulacak. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.  Zaman ayırıp mahallemizi ziyaret ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.


 
Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu Allah Şehitlerimize gani gani rahmet eylesin diyerek yaptığı kısa konuşmasında; “ Bu güzel programımızı sürdürmek istiyoruz.  Uyuşturucu ile ilgili bir toplantıdan çıkarak buraya geldim. Bu bölgede konuşacağımız en önemli konuları masaya yatırdık. Vatandaşlar olarak sizler ve bizler muhtarlarımızla birlikte memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz.  Bu toplantıya vesile olan mahalle muhtarı Şahin Acar’a siz değerli mahallelilere ve toplantıya katılan diğer mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Bir soru üzerine Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, şu an hedef kitlemiz çocuklarımızı bu uyuşturucu tacirlerinden uzak tutmak için çaba sarf etmektir. Bunun içinde çeşitli aktiviteler yapmak gerekir. Her kes kendi alanında belli çalışmalar yürütürse anca bunu önleyebiliriz vurgusunu yaptı.
 

Konuşmaların ardından cemaatin namaz kıldığı alana gelen protokol ve beraberindekiler burada şehitler için okunan Kuran-ı Kerim tilavetini dinlediler ve dua ettiler. 

 
Kaynak/istanbulumgazetesi.com.tr

HABER & GÖRSEL: Ali Bal

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER