Ataşehir'de mobilya fabrikada yangın!

Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Geçici 8 Sokak'ta bulunan bir mobilya fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

 Ataşehir'de mobilya fabrikada yangın!

Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Geçici 8 Sokak'ta bulunan bir mobilya fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Ataşehir'de mobilya imalat ve satışı yapılan 2 katlı fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangında bir itfaiye eri de dumandan etkilendi. İçeride mahsur kalan işçilerin kaçış anı kameraya yansıdı.
Yangın saat 12.50 sıralarında Ferhatpaşa mahallesinde bulunan 2 katlı mobilya fabrikasında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında alevler kısa sürede büyüyerek fabrikayı sardı. Yangını gören vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfiaye ve sağlık ekibi sevkedildi. Yangında zaman zaman patlamalarda  yaşandı. Büyük korku ve paniğin yaşandığı yangına  ekipler yerden ve merdiven aracıyla müdahale etti.


YANGINDA MAHSUR KALANLARIN KAÇIŞ ANI


Yangında, içeride mahsur kalan iki işçi duvardan sarktıktan sonra tabelalara tutunarak ikinci kattan aşağıya indi. Mahalle sakinleri alevlerden kaçan işçiler için seferber oldu. O anlar kameraya da yansıdı.

2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Yangın söndürme çalışmaları sırasında  sırasında  itfaiye aracının önünde kalan bir otomobil çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldı. Yangında ilk belirlemeye göre yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.1 itfaiye eri de dumandan etkilenince ambulansta müdahale edildi. İtfaiyenin 1 saat süren çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı.


Ataşehir'de mobilya imalat ve satışı yapılan 2 katlı fabrikada 18 saat arayla ikinci kez yangın çıktı.
Yangın, ilk olarak dün saat 12.50 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi'nde bulunan 2 katlı mobilya fabrikasında çıkan yangın yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından söndürülmüştü. Bugün saat 06.50 sıralarında ise aynı iş yerinden ikinci kez dumanlar yükseldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri merdiven aracıyla fabrikanın çatısındaki alevlere müdahale ederek söndürdü. Sağlık ekipleri herhangi olumsuzluğa karşı hazır bekletildi. İtfaiye ekiplerin fabrika da soğutma çalışmaları sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 22:54

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER