Ataşehir'de Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Real Madrid ile Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımlarını karşı karşıya getirecek olan Basketbol müsabakası nedeniyle, Ataşehir ilçesindeki bazı yolların araç geçişlerine kapatılacağı açıklandı.

Ataşehir'de Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak
Ataşehir'de Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Real Madrid ile Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımlarını karşı karşıya getirecek olan Basketbol müsabakası nedeniyle, Ataşehir ilçesindeki bazı yolların araç geçişlerine kapatılacağı açıklandı.
İstanbul Ataşehir'de 28 Aralık Perşembe günü akşam İspanya'nın güçlü basketbol takımlarından Real Madrid ile Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi'nde, oynayacağı maç nedeniyle Ataşehir'de bazı yolların kapatılacağı duyuruldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda 28 Aralık Perşembe günü saat 20.45'te başlayacak müsabaka nedeniyle alınan emniyet tedbirleri çerçevesinde, bazı yollarda trafik akışı sağlanmayacak.

Ayrıca açıklamada, 17.45'ten itibaren maç bitime kadar Ihlamur Sokağı'nın (Halk Caddesi kavşağından Sarı Mimoza Sokağı kavşağına kadar olan kısmı) trafiğe kapatılacağı belirtildi.

İstanbul'da Bazı Yolların Trafiğe Kapatılacağı Duyuruldu Real Madrid ile Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımlarını karşı karşıya getirecek olan Basketbol müsabakası nedeniyle, Ataşehir ilçesindeki bazı yolların araç geçişlerine kapatılacağı açıklandı.

İstanbul'da yarın akşam İspanya'nın güçlü basketbol takımlarından Real Madrid ile Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi'nde, oynayacağı maç nedeniyle Ataşehir'de bazı yolların kapatılacağı duyuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yarın saat 20.45'te başlayacak müsabaka nedeniyle alınan emniyet tedbirleri çerçevesinde, bazı yollarda trafik akışı sağlanmayacak. Ayrıca açıklamada, 17.45'ten itibaren maç bitime kadar Ihlamur Sokağı'nın (Halk Caddesi kavşağından Sarı Mimoza Sokağı kavşağına kadar olan kısmı) trafiğe kapatılacağı belirtildi.


 
Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Doğuş, 28 Aralık Perşembe günü saat 20:45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Real Madrid ile karşılaşacak. Maçı Bein Sport 3 kanalı naklen yayınlayacak...
 

Organizasyonun son şampiyonu sarı-lacivertliler, 14 haftalık periyodu 9 galibiyet, 5 mağlubiyetle 4. sırada tamamladı. Son maçında İsrail’de Maccabi FOX’a 82-73 kaybeden Sarı-Lacivertlilerde, bu karşılaşmada sakatlanan Nikola Kalinic, yarın forma giyemeyecek.

İspanyol temsilcisi ise inişli çıkışlı bir performans gösteriyor. İlk 4 maçını kazanan, sonraki 7 karşılaşmada ise 6 yenilgi yaşayan Real Madrid, son 3 müsabakada sahadan galibiyetle ayrıldı. Toplam 8 galibiyet, 6 yenilgisi bulunan İspanyol ekibi, averajla 6. sırada yer alıyor.

Real Madrid, geride kalan sezonun "En Değerli Oyuncusu" (MVP) Sergio Llull’ü sakatlığından dolayı hiç kullanamadı. Eflatun-beyazlılar, 4 ve 5 numaraları Gustavo Ayon, Ognjen Kuzmic ile Anthony Randolph’u da sakatlıklarından ötürü uzun süredir kadroya dahil edemiyor.
 
FINAL FOUR'DA FENERBAHÇE KAZANDI

Sarı-Lacivertliler, geçen sezon Final Four'un ilk maçında rakibini mağlup ederek şampiyonluğa yürümüştü.

İstanbul’da 19-21 Mayıs’ta düzenlenen Final Four'un ilk karşılaşmasında Fenerbahçe, rakibini 84-75 yenerek finale yükselmiş ve şampiyon olmuştu.

İki takım arasında bugüne dek THY Euroleague'de oynanan 13 maçın 6’sını sarı-lacivertliler, 7’sini ise Real Madrid kazandı.

Fenerbahçe Doğuş, son yıllarda ise rakibine üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, İspanyol temsilcisiyle 2016 yılından bu yana oynadığı 6 resmi maçın 5’ini kazandı. Sarı-lacivertli ekip evinde ise rakibi karşısında sahaya çıktığı son 4 müsabakayı da galip bitirmeyi başardı.

Öte yandan Fenerbahçe Doğuş’un Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas, 2 asist daha yapması durumunda Euroleague kariyerinde 500. asistine ulaşacak.


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER