ATAŞEHİR'DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uzun ve sıcak yaz günlerinde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ATAŞEHİR'DE  ALTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
ATAŞEHİR'DE  ALTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uzun ve sıcak yaz günlerinde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kış şartlarının zorlu geçmesi nedeniyle ilçenin bozulan altyapısını yenileyen Ataşehir Belediyesi, ara yolları onararak, daha modern ve kullanışlı hale getiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin muhtelif bölgelerinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında; yeni yol inşası, tretuvar, asfalt yama, taş kaplama tamiratı, kaldırım imalatı, istinat duvarı yapımı, bordür ve duvar imalatı, yağmursuyu kanalı, yol bakım ve onarım ile çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.
Atatürk, Aşık Veysel, Barbaros, Esatpaşa, Ferhatpaşa, Fetih, Kayışdağı, Küçükbakkalköy, Mevlana, Mimar Sinan, Mustafa Kemal, Yenisahra, Yeni Çamlıca, Yenişehir, Örnek, İnönü ve İçerenköy mahallerini kapsayan Ataşehir’in tüm mahallelerinde belirlenen program dahilinde çalışmalar sürüyor.
Ataşehirlilerin talep ve şikayetleri üzerine; zamanla aşınmış, çukurlaşmış, araç geçişlerinde kazalara neden olan yollarda asfaltlama çalışmalarına da devam ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109