Ataşehir Cumhuriyet Meydanı'ında 23 Nisan

Ataşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları saat 09.30’da Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı'ında 23 Nisan

Recep KENAN/Ataşehirweb
Ataşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları saat 09.30’da Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardırdan Yenisahrada stadında yapılacak  törenlere geçildi.
 
Ataşehir Cumhuriyet Meydanı'ında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları

İstanbul ATAŞEHİR'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında  Ataşehir Cumhuriyet Meydanı'nda  tören düzenlendi. Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı'ında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine Ataşehir Kaymakamı Turgut ÇELENKOĞLU, Ataşehir  Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ, Garnizon Komutanı Ali ŞARLAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil ASILSOY Katıldılar.
 Siyasi parti temsilcileri Ak Parti Ataşehir İlçe başkanı Nimetullah TOPU, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı  ALTINKAYNAK, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ, DSP Ve İP temsilcisi gurupların yanı sıra sivil toplum örgütleri diğer protokol ve vatandaşlar katıldı.

Törende Kurum, Siyasi Parti, diğer protokol ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Atatürk Anıtı'na Çelenk koydular.
                        Kaynak: Ataşehirweb

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2012, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER