ATAŞEHİR 3 PUANI 7 GOLLE ALDI

Ataşehir Belediye Spor, sahasında ağırladığı Fatih Vatan Spor’u 7-1 mağlup etti.

ATAŞEHİR 3 PUANI 7 GOLLE ALDI
 ATAŞEHİR 3 PUANI 7 GOLLE ALDI

Ataşehir Belediye Spor, sahasında ağırladığı Fatih Vatan Spor’u 7-1 mağlup etti.

Kadınlar 1. Futbol Ligi 11. hafta karşılaşmasında Ataşehir Belediye Spor sahasında Fatih Vatan Spor’u ağırladı.

Yenisahra Stadı’nda oynanan mücadeleyi Ali Can Özışık, Mustafa Cem Büyük ve Batuhan Bulut hakem üçlüsü yönetti.

Ataşehir Belediye Spor karşılaşmaya Selda, Ferda, Kübra, Maryama, Elif, İlayda, Sibel, Tuğba, Eda, Nagehan ve Bensu ilk on biriyle çıkarken Fatih Vatan Spor ise sahada Özlem, Sevda, Yeliz, Bilge, Fatma, Sultan, Şilan, Özlem Şahintürk, Nazlıcan, Kardelen ve Noha on biriyle mücadele etti.

Soğuk ve yağışlı havaya karşın her iki takımın oyuncuları da mücadeleleri ile göz doldurdu.

Tribünlerde maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar büyük bir coşkuyla maçı seyreden taraftarlar iki takım oyuncularını da sık sık alkışlarla destekledi.

Ataşehir’in ilk yarıda kazandığı penaltıda Maryama’nın vuruşunu Fatih Vatan Spor kalecisi Özlem kontrol etmeyi başardı. Sonrasında İlayda’nın ceza sahasına girerken sol çaprazdan yaptığı vuruş üst direkten döndü.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Ataşehir, Maryama ve İlayda’nın ayağından bulduğu ikişer golle ilk yarıyı 4-0 önde kapadı. Özellikle Maryama’nın ceza sahası dışından sağ üst köşeye yaptığı vuruş ağlarla buluşunca coşku üst düzeye çıktı.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Ataşehir Belediye Spor, Sevda (Kendi kalesine) İlayda ve Tuğba’nın golleriyle 7 farkı yakaladı.
Maçın son anlarında Nazlıcan takımı fatih Vatan Spor’un tek golüne imza attı.

Maç sonunda hattrick yapan İlayda tebrikleri kabul etti.

Ataşehirli oyuncular galibiyeti geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan takım kaptanı Nagehan Akşan ve Sibel’e armağan ettiler. Ataşehirli oyuncular, galibiyet sevincini soğuğa karşın kendilerini sürekli destekleyen taraftarlarıyla paylaştılar.

Haber ve fotoğraflar: Kadir İncesu

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109