ATAMAD’dan Ataşehir'de Aşure etkinliği

ATAMAD olan Ataşehir Malatyalılar Derneği Muharrem ayının son gününde Aşure dağıttı.

ATAMAD’dan Ataşehir'de Aşure etkinliği
 ATAMAD’dan Ataşehir'de Aşure etkinliği

ATAMAD olan Ataşehir Malatyalılar Derneği Muharrem ayının son gününde Aşure dağıttı.
Her yıl dernek merkezinde düzenledikleri Aşure etkinliğini bu yıl COVİD 19 salgını nedeniyle Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde gerçekleştirdi.

ATAMAD tarafından gerçekleştirilen, bolluk, bereket, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure etkinliğine; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Sevgi Uluğ, CHP İl Başkan yardımcısı Serpil Beşok, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, ATAMAD başkan ve yöneticileriyle Ataşehirliler katıldı.


“KİMİN NE DİLEĞİ VARSA KABUL OLMASINI DİLİYORUM”

 
Aşure’nin tarihsel sürecinden bahseden ATAMAD Dernek Başkanı İrfan Kiraz katılımcılara Aşure etkinliğimize hoş geldiniz diyerek şunları söyledi: “Aşure Muharrem ayının 10’uncu gününden sonra gelenek haline gelerek her yıl yapılır. Aynı zamanda Muharrem ayının 10’uncu gününden sonra birçok olayların vuku bulduğunu ve bunlara istinaden Aşure geleneği yapılmaktadır.  Dernek olarak bizlerde bu geleneğe katkıda bulunduk.  Ataşehirli dostlarımızla beraber lokmalarımızı paylaşalım dedik. Bu etkinlikte emeği geçen yönetici ve üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lokmalarımız kabul olsun. Kimin ne dileği varsa kabul olmasını diliyorum.”


“LOKMALARINI BİZLERLE PAYLAŞTIKLARI İÇİN ATAMAD YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

 
Aşure etkinliğine katılan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın; “Muharrem ayı vesilesiyle lokmalarını halkımızla paylaşan ve her zaman STK’lar içinde özellikle bir yeri olan Ataşehir Malatyalılar Derneği’ne bugün bizi burada misafir ettikleri ve hak lokmalarını bizlerle paylaştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


“ALLAH DAĞITILAN LOKMALARI KABUL ETSİN”
 
CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli; Malatyalılar Derneği olarak lokmalarını bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederim diyerek dağıtılan lokmaları Allah kabul etsin dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından birlikte lokmalar paylaşıldı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109