Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı

Törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci katıldı.

Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı
 Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı

Törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci katıldı.
Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın katıldığı törenle açıldı.

Ataşehir'de şiddetli Yağmura rağmen vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, “Türkiye önemli bir karar verecek; ya eskisi gibi istikrarsız bir Türkiye’ye devam diyecek ya da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye geleceğe emin adımlarla yürüyecek.” dedi.

Mustafa Ataş, Türkiye’de 66 yılda 50 hükümet kurulurken, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bu süreç içerisinde sadece 17 başkan seçildiğini hatırlatarak, ülkemizin neden kalkınamadığı sorusunun cevabını burada aramak gerektiğini belirtti.


- "Açık ve net bir Türkiye düşmanlığını birlikte görüyoruz"

“Biz istiyoruz ki Türkiye büyüsün, bu ülkenin insanları huzur ve refah içinde yaşasın.” diyen Ataş, son dönemde Avrupa ülkelerindeki toplantı iptallerine yönelik ise şunları söyledi:

"Açık ve net bir Türkiye düşmanlığını hep birlikte görüyoruz. Terör örgütü üyelerine tanıdıkları hakkı, iktidar partisinin bakanına tanımayarak ne kadar demokrasi dışında olduklarını dünyaya gösterdiler. Onlar hayır cephesinde, bu yapılanlar acaba hayır çıkması için ne yapabiliriz çerçevesinde atmış oldukları adımlardır. Ama biz biliyoruz ki bizim dedelerimiz onlara nasıl hesap sorduysa, bu millet de haksızlık ve hukuksuzluk yapan devletlere karşı hesabını soracaktır. 16 Nisan tüm bu olumsuzlukların ve istikrarsızlıkların sona ereceği bir süreç olacaktır.”


Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci de 16 Nisan’ın, 15 Temmuz’un final gecesi olarak nitelenebileceğini kaydederek, “Ataşehir’de 16 Nisan gecesi elde edilecek zafer sonuçları Ataşehir’de hizmeti özlem haline getiren yerel yönetimlerin de ayaklarını titretsin. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz gönüllere girmeden evetleri çoğaltamayız. Onun için önce kucaklaşmayı bileceğiz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’de tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet diyen hiç kimseyle problemleri olmadığını vurgulayan Temurci, ana muhalefet partisine yönelik de şunları kaydetti:

“Siz gidip Avrupa’da miting yapmak isterseniz Esad da gelip Türkiye’de miting yaparsa ona ne dersiniz diyen CHP üst yönetimini, üst aklını öyle bir bertaraf edelim ki, Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizi de bu üst akıldan kurtaralım dedi.



M. Naim Yağcı, Ataşehirde  Hedfimiz %60-65 olacak

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı: .  Seçim Koordinasyon Merkezimizi ilçe binamız bünyesinde açıyoruz. dersimize iyi çalışalım. Anayasa değişiklik paketimizi olabildiğince en iyi şekilde anlatalım gece gündüz demeden çalışalım. Ulaşmadık bir kardeşimiz kalmaması için, teşkilatıma inanıyorum. Ataşehir’de seçim hedefimiz %60-65 oy oranına yakalayacağımıza inanıyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


Sinan Ayrancı, Bugün istiklal mücadelemizin benzerini gerçekleştiriyoruz. 

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sinan Ayrancı:  18 Madde ile ilgili değişiklikleri vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza anlatmaya devam edieceğiz. Her mahallede Çalmadık kapı bırakmayacağız. Esnaf ziyaretlerinin yan ısıra STK ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. 18 Madde ile ilgili değişiklikleri anlatıyoruz.  istiklal mücadelemizin benzerini şimdi bizler veriyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2017, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER