AK PARTİ ATAŞEHİR'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Ramazan Bayramı nedeniyle Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı teşkilat mensuplarıyla bayramlaşmak için tören düzenledi.

 AK PARTİ ATAŞEHİR'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Ramazan Bayramı nedeniyle Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı teşkilat mensuplarıyla bayramlaşmak için tören düzenledi.


Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, İlçe Binasının önündeki sokakta düzenledikleri törenle teşkilat mensuplarının bayramını kutladılar.



Bayramlaşma törenine; İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, 1.Bölge Milletvekilleri Ahmet Ayhan Kayaoğlu, Esma Ersin, MYK üyesi Gökhan Oruç, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, meclis üyeleri ve partililer katıldı.


1.Bölge Milletvekilleri Ahmet Ayhan Kayaoğlu, Esma Ersin, MYK üyesi Gökhan Oruç, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı yaptıkları bayramlaşma konuşmasında teşkilat mensuplarının bayramını kutlayarak, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptılar.


Ev sahibi İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan bayramlaşma merasimimize hoş geldiniz diyerek; “ Öncelikle çok güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Her akşam iftar sofralarımızı sizlerle paylaştık. Bir Ramazanı dolu dolu hep birlikte elele, gönül gönüle yaşadık. En nihayetinde Rabbime şükürler olsun ki bizleri bayrama eriştirdi. Bu vesile ile hepinizin Ramazan Bayramı hayırlı olsun, uğurlu olsun, kutlu olsun” dedi.

Özcan, seçim çalışmaları nedeniyle emek veren gönülden çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, 24 Haziran seçimlerinin bizler için önemli ve bir İstiklal seçimi olduğunun vurgusunu yaptı.

Özcan; durmadan çalışacağız ve ikinci bayram olarak 24 Haziran akşamı yine burada inşallah kutlama yapacağız diyerek seçimlerin kendileri için ne kadar önem arz ettiğinin altını bir kez daha çizmiş oldu.


Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 09:44

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER