Ahmet Ayhan Kayaoğlu Aday Adaylık Başvurusunu Gerçekleştirdi

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına hemşehrileri ve dostlarıyla birlikte gelerek belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulundu.

Ahmet Ayhan Kayaoğlu Aday Adaylık Başvurusunu Gerçekleştirdi
Ahmet Ayhan Kayaoğlu Aday Adaylık Başvurusunu Gerçekleştirdi

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına hemşehrileri ve dostlarıyla birlikte gelerek belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti 2014 Yerel seçimlerinde kontenjandan meclis üyesi adaylığı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten ve son 24 Haziran Seçimlerinde İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı olan Ahmet Ayhan Kayaoğlu, bugün AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına hemşehrileri ve dostlarıyla birlikte gelerek belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulundu.


Ahmet Kayaoğlu'nun Aday Adaylık başvurusuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, birlikte görev yaptığı AK Parti İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, ailesi ve dostları ile İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan katıldı. 

AK Parti Yerli ve Milli Siyaseti Benimsemiş Önce Milletimiz Diyen Partidir
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Büyük toplantı salonunda gerçekleşen Kayaoğlu'nun başvurusu ziyaretiyle ilgili konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Belediye Başkan Adaylıkları ile ilgili sürecimiz başladı ve bugün nihayete erecekti. Fakat genel merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda başvuru süreci cuma gününe kadar ertelendi. Bugün de bereketli bir gün geçiriyoruz, bugün buraya gelmemizin sebebi Ahmet Kardeşimizin aday adaylık açıklaması. Çok şükür AK Parti kendi teşkilatının içinden ve dışından birçok kişiyi çıkartacak yetiye ve kudrete sahip bir parti. Her geçen gün kendisini yenileyen, yoluna emin adımlarla devam eden bir parti. Kuruluşunda milleti temeline alan, yerli ve milli siyasi anlayışı benimseyen bir parti. Hiçbir zaman milletten kopuk olarak yaşayamaz ve çok şükür milletten kopmadığı müddetçe bu milletimiz 17 yıldır genel başkanımız, cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye'nin başında tutmasını bilmiştir ve bundan sonra da bilecektir. Bizlerde AK Parti'nin milli ve yerli siyasetinin bayraktarlığını yapan kişileriz. Etiketimizde nelerin yazdığı önemli değil, hepimiz birer AK Parti gönüllüsüyüz. Bu AK Parti gönüllüğü içerisinde zaman içinde yaptığımız görevler, etiketlerdeki title değişebilir ama değişmeyen tek şey bizim ak parti sevdası ve gönüllüsü olduğumuzdur. Bende AK Parti sevdalısı ve gönüllüsü olduğundan emin olduğum bir arkadaşımı, bir kardeşimin başvuru evrakını alacağız.Tevâfuk AK Parti Genel Başkan Yardımcımızda ziyarete geldiler" diyerek Ahmet Ayhan Kayaoğlu'na başarılar diledi.

Ataşehir'in yapısını bilerek sahada ciddi adımlar atacağımıza inanıyorum
Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ayhan Kayaoğlu'da, "Burası bizim ailemiz. Teşkilat mensuplarımızla, meclis üyelerimizle, stklarımızla, Ataşehir'den kardeşlerimizle büyük bir aileyiz.Ben buraya çok ciddi bir program yapıp gelmek istemedim. Tabii bir STK boyutumuz var, STK olarak yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız, daha önce birlikte görev yaptığımız ve beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız var. Haber etmek usüldendir diyerek haber ettik. Sağolsunlar bizi bugün yanlız bırakmadılar. Hepsine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ataşehir'in yapısını hepimiz zaten biliyoruz. Kıymetli başkanım da konuya vakıf.Ataşehir'de çok ciddi de demografik yapıyla ilgili sahada çalışmalarımız oldu. İnşallah bizim burada İddiaalı konuşmak çokta doğru değil ama Ataşehir'in yapısını inşallah sahaya yansıtarak çok ciddi adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu anlamda da önce rabbimin, sonra da büyüklerimin takdiridir. Ben teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.


Belediye Başkan Adaylığı için 8-10 Bin Başvuru olmasını bekliyoruz
Çok güzel günler, bu günleri genel merkezimiz 4 gün daha uzattı ve daha iyi oldu. Son aldığımız bilgilere göre Türkiye çapında belediye başkan adaylıkları için 5000 üzerinde adaylık müracatı alınmış. Bu süratla cumaya kadar daha da artacak. İl Başkanlarımız, Mevcut Belediye Başkanlarımız, Kamudaki çalışanları için süre aralık ayına kadar olduğu için bu rakamın 8000 ila 10.000 arasına çıkabileceğini bekliyorum. Bu tabii AK Parti'ye olan teveccühü gösteriyor. Bu medeni cesaret, demokratik hak ve bizler bu duruma çok seviniyoruz. Tevâfuken geldiğimiz ilçe binamızda bugün 4. başvuruya şahitlik ettim. Ahmet Ayhan beyle milletvekilliği seçiminde sahada beraber çalışmalar yaptık. Kendi çalışmalarını da biliyorum, değerli bir kardeşimiz. Diğer müracat eden kardeşlerimizde altın değerinde değerli insanlar, hepsi bu işi yapabilecek güçteler. Ama ne oluyor sonuçta bu görev hepsinin içinde bir kişiye denk geliyor. Bu nasip meselesi, genel başkanımız dün gece Fransa'dan geldi ve bugün genel merkezde çalışıyor şuanda. Hafta sonuna kadar çalışma yapacak ve kolay değil 5000 insan arasından il ve ilçelerde iş yapabilecek veya takdir görecek kardeşimizi çıkarması kolay değil. Biz Ataşehir'den çok memnunuz, ben şahsen hakikattan çok sevinçliyim. Uzun yıllardır milletvekilliği yapıyorum ve daha yeni yeni tadını alıyorum. Özellikle Bitlis'te biraz zor siyaset. Orada oturduğumuz zaman mutlaka 5-10 tane zarf gelirdi. İş arıyorum diye gelip, giderlerdi. Burası biraz daha farklı boyut. Ben Ataşehir'de bu seçimde AK Parti'nin mutlak seçimden çıkacağına inanıyorum. Hepimizin yüzünün güleceğine, AK Parti'nin İstanbul'da yüzünü güldüreceğine inanıyorum. Bu dayanışma ve teşkilat ile bu seçimden çıkacağına inanıyorum. Bu teşkilat başkanımızdan, en alt teşkilat çalışanımıza kadar kenetlenmişler. Bunu hep beraber sürdürüceğiz. Diğer aday adayı kardeşlerimize de başarılar diliyor, Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun diyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından Ahmet Ayhan Kayaoğlu, resmi başvuru evrakını İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan'a teslim etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'de kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. 

 

Ahmet Ayhan Kayaoğlu Kimdir?
1982 yılında Sivas Suşehri’nde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Sivas’ta, Lisans eğitimini İstanbul’da tamamladı. Sırasıyla orta ve lise eğitimimi Suşehri İmam Hatip Lisesi’nde, 1999 yılında tamamladıktan sonra Lisans eğitimime İstanbul Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde devam etti. Lisan eğitimini 2006 yılında başarıyla tamamladı. 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde AK Parti Ataşehir Belediye meclis üyeliği aday listesinde yer aldı. 2009 yılında Ataşehir Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu başkanlığına seçildi. Birçok STK ‘da aktif görevlerde bulundu. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Ataşehir Belediye Meclis üyesi kontenjan adayı oldu ve aynı yılın devamında ilçe yönetim kurulu üyeliği görevine seçildi. 2016 yılı itibari ile ilçe başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü. Halen İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği Başkanlığı, Sivas Platformu danışma kurulu üyeliği, Suşehri Vakfı Mütevelli heyet üyeliği, Suşehri İmam Hatip Lisesi derneği yönetim kurulu üyeliği, İHH Ataşehir gönüllüleri üyeliği ve birçok başka STK’larda da aktif görevde bulunmaktadır. Ahmet Ayhan Kayaoğlu son olarak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi AK Parti İstanbul 1.Bölge 31.sıradan milletvekili adayı olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak/atasehirhaber

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 12:36

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109