2011 Ataşehir Halk Oyunları ve Halk Müziği Yarışmasına Başvurular Başladı

2011 Ataşehir Halk Oyunları ve Halk Müziği Yarışmasına Başvurular Başladı

2011 Ataşehir  Halk Oyunları ve Halk Müziği Yarışmasına Başvurular Başladı
Ataşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu ilköğretim ve liseler arası halk oyunları ve halk müziği yarışması ''Ataşehir Belediye Başkanlığı Kupası''na başvuru heyecanı başladı. Birçok okulun katılımı beklenen ödüllü yarışmaya başvurular 13 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

''Halk Müziği'' kategorisinde ön elemelerin 15 Mayıs'ta yapılacağı yarışmada, ''Halk Müziği'' finali 23 Mayıs saat:10.00, ''Halk Oyunları'' finali ise 24 Mayıs saat:10.00'da Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda yapılacak.

''Halk Müziği'' kategorisinde jüri başkanlığını İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı ve değerli sanatçı Erol Parlak'ın yapacağı Ataşehir Belediye Başkanlığı Kupası'nda, bir diğer değerli sanatçı Cengiz Özkan da jüri üyeliğinin yanında, 23 Mayıs'ta yapılacak olan halk müziği finalinde vereceği konserle sevenleriyle birlikte olacak.

Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar Ataşehir Belediyesi’ne ait 570 5000 numaralı telefonunun Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı 1280 dâhili hattından, yarışma ile ilgili merak ettikleri diğer bilgilere ulaşabilirler.  




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER