Ataşehir'de Karısını kaçıran adamı öldürüp, ormana attı

Ataşehir'de Karısını kaçıran adamı öldürüp, ormana attı

Ataşehir'de Karısını kaçıran adamı öldürüp, ormana attı
İstanbul Polonezköy ormanlarında işlenen korkunç cinayet, polise gelen bir kayıp ihbarıyla ortaya çıkarıldı. İhbar üzerine araştırma başlatan asayiş ekipleri, Ataşehir'de sopayla dövülerek öldürüldükten sonra Polonezköy Ormanları'na atılan kayıp şahsın cesedine ulaştı.

İstanbul'un Polonezköy ormanlarında işlenen korkunç cinayet, polise yapılan kayıp ihbarıyla ortaya çıkarıldı. İhbar üzerine araştırma başlatan asayiş ekipleri sopayla dövülerek öldürüldükten sonra Polonezköy Ormanları'na atılan kayıp şahsın cesedine ulaştı.

Edinilen bilgiye göre Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne dilekçeyle başvuran İsmail Er, kardeşi Kenan Er'in (37) kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiklerini belirtti. İhbar üzerine geniş çaplı inceleme başlatan Ataşehir Asayiş Büro Ekipleri Kenan Er'in, evli bir kadını Ankara'ya götürerek alıkoyduğunu belirledi. Araştırmayı derinleştiren polis, yaklaşık 6 ay boyunca ortalıkta görünmeyen Mehmet Coruh'u (40) gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan Mehmet Coruh, cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini, öldürdüğü şahsın cesedini de ormanlık alanda bıraktığını itiraf etti.

SOPAYLA ÖLDÜRÜP ORMANA BIRAKTI
Ataşehir Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Mehmet Coruh, sopayla döverek öldürdüğü Kenan Er'in cesedini Polonezköy yakınlarındaki ormanlık alanda bıraktığını itiraf etti. Coruh, Kenan Er'in eşini kaçırarak tecavüz ettiği için öldürdüğünü söyledi. Mehmet Coruh polisteki ifadesinde cinayet anını söyle anlattı: " Kenan Er ile aynı mahallede iş yerimiz bulunuyordu. Bir gün aniden eşim ortalardan kayboldu. Günlerce kendisinden haber alamadım. Daha sonra eşimi Kenan Er'in kaçırdığını ve zorla bir evde tuttuğunu öğrendim. Cinayet günü yolda yürürken aniden Kenan Er'le karşılaştım. Kendisiyle konuşurken bana hakaret etti. İyi bir erkek olmadığım için eşimin kendisini tercih ettiğini söyleyince kendimi kaybettim. Etkisiz hale getirerek otomobilime bindirip rahat konuşmak için ormanlık alana götürdüm. Burada da eşim ve benimle ilgili kötü sözler söyleyince sopayla döverek öldürdüm. Cesedini de sürükleyerek ağaçların arasına bıraktım'.

CESEDİ JANDARMA KALDIRDI
Beykoz Cumhuriyet Savcısı Orhan Korkmaz tarafından yürütülen cinayet soruşturması, olay mahallinin Jandarma mıntıkasında bulunması nedeniyle jandarma ekiplerine devredildi. Savcı Korkmaz, cesedin bulunduğu ormanlık alanda incelemelerde bulundu. Polonezköy Tabiat Parkı'nın da bulunduğu ormanlık alandaki ceset jandarma ekiplerinin uzun süren çalışmalarından sonra taşınarak yola çıkartıldı. Kenan Er'in cesedi otopsi için önce Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne morguna daha sonra da Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ormanlık alandaki cesedin yerini polis ve jandarma ekiplerine gösterdikten sonra sağlık kontrolüne götürülen Mehmet Coruh, cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini söyledi. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran zanlı,"Herkes akıllı olsun. Kimse kimsenin namusuna göz koymasın. Hiç kimse kimsenin namusuna dil uzatmasın. Cinayeti namusum için işledim." diye konuştu. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar emniyette getirilen cinayet zanlısının rahat davranışları ise dikkat çekti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, Beykoz Adliyesi'ne çıkartıldı.

TELEVİZYON PROGRAMINA ÇIKTI
Korkuç cinayete giden yol, Mehmet Coruh'un 15 yıllık eşi Fatma Coruh'un aniden ortalardan kaybolmasıyla başladı. Günlerce eşinden haber alamayan Mehmet Coruh, hayatından endişe ettiği Fatma Coruh'u bulmak için her yolu denedi. Son çare olarak bir televizyon kanalınki 'Kayıp Aranıyor' adlı programa katılan Mehmet Coruh, eşinin kaçırılmış olabileceğini belirterek yardım istedi. Televizyon programını seyreden Fatma Coruh da söz konusu televizyonu arayarak, Ankara'daki bir evde olduğunu ve kendi isteğiyle Kenan Er'in evine geldiğini söyledi. Bir süre sonra İstanbul'daki evine dönen Fatma Coruh, eşine Ankara'daki evde zorla tutulduğunu, öldürülmekten korktuğu için televizyonu aradığında, öyle konuşmak zorunda kaldığını belirtti.
türkiye gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER