Sosyal Hizmet Odaklı Belediyeler Ataşehir'de Buluştu

“Sürdürülebilir Sosyal Hizmet Odaklı Belediyeler Toplantısı”nın sekizincisi Ataşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Sosyal Hizmet Odaklı Belediyeler Ataşehir'de Buluştu

 Sosyal Hizmet Odaklı Belediyeler Ataşehir'de Buluştu

“Sürdürülebilir Sosyal Hizmet Odaklı Belediyeler Toplantısı”nın sekizincisi Ataşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. 
 
İstanbul’daki İlçe Belediyelerinin sosyal yardım hizmetlerini yürütmekte olan müdürlüklerin katıldığı toplantılarda; sosyal hizmetler etkinliğini artırma ve belediyeler arası ortak dil oluşturma gibi konular görüşülürken, fikir alışverişinde bulunuluyor. 

Her ay düzenli olarak farklı bir belediyenin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının sekizincisi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya’nın ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıyı Ataşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya da izledi.

İstanbul’da bulunan 14 belediyenin başkan yardımcıları, müdürleri ve şeflerinin katıldığı toplantı, Silence İstanbul Hotel & Convention Center’da yapıldı.

Toplantı Ataşehir, Adalar, Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sarıyer, Silivri, Şişli Belediyelerinin katılımıyla gerçekleşti.


Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya; konuklarını selamlayarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili bir sunum yaptı.

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya konuşmasında; “Amacımız, Ataşehir ilçe sınırları içinde mahalli müşterek ihti­yaçları en iyi şekilde karşılayarak, eşitlik duygusuyla yaşam kalitesini arttırmak ve özgün bir kimlik oluşturarak insan odaklı öncü bir dünya kenti haline gelmek. İyi yetişmiş kalifiye personeller ile kurumsal kim­liği ve geleneği olan, teknolojiyi iyi kullanan, stratejik yönetimi esas alan, şeffaflık ve katılımcılığı ön planda tutan, hizmette dünya standartlarını aşmış model bir ilçe ve markalaşmış bir belediyecilik anlayışı ile insan odaklı öncü ve önder bir belediye olmaktır” dedi.


Toplantıda alt komisyonlar oluşturulurken, bir sonraki toplantı için de iş ve işleyişler üzerine yeni gündem oluşturuldu.



ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER