Başkan Battal İlgezdi'den yeni yıl mesajı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yeni yıl mesajı yayınladı.

Başkan Battal İlgezdi'den yeni yıl mesajı

Başkan Battal İlgezdi'den yeni yıl mesajı
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yeni yıl mesajı yayınladı.


Değerli Ataşehirliler, 
Sevgili Komşularım, 

2022 yılını geride bırakmamıza sayılı günler kaldı. İnanıyorum ki 2023 yılı umutlarımızın yeniden yeşereceği, barışın, hoşgörünün, birlikteliğin ve beraberliğin yılı olacaktır. 
Özellikle yaşadığımız son üç yılımız hem dünyamız hem de ülkemiz için zor ve sıkıntılı geçti. Bu üç yılda Koronavirüs salgını nedeniyle sevdiklerimizi kaybettik, üzüldük, ağladık…
2022 yılında Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladık, 2023 yılı ile birlikte de genç Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Dileğim ve isteğim, 2023 yılında ve ardından; fikri, irfanı, vicdanı hür gençlerimizin geleceğe daha umutla bakabileceği nice yılları hep birlikte geçirmemiz…
Bu yıl maalesef ekonomimiz büyük darbe aldı. Halkımızın alım gücü düştü. Bu zor günleri olanaklarımız çerçevesinde el ele vererek birlikte atlatmaya, yarınlara daha güzel bakmaya çalıştık.  
2023 yılı tüm Türkiye için gecenin karanlığının aydınlığa kavuşacağı, Cumhuriyet’in demokrasiyle taçlanacağı bir yıl olacak.
Başta gençler ve kadınlar olmak üzere tüm yurttaşlarımız, Cumhuriyetimiz ile birlikte yeni bir yüz yıla girmenin de mutluluğunu bu yılda yaşayacak. Yürekten inancım odur ki, bu yıl tüm Türkiye için güzel bir yıl olacak. 
Yeni bir yüzyılın başlangıcında; emeklisiyle, esnafıyla, sanayicisiyle ve tüm emeğiyle geçinen 85 milyon yurttaşıyla birlikte yarınlara daha umutla bakacak. 
Ülkemizin refahı ve güvenliği için yurt içinde ve dışında terörle mücadele eden ve bu yolda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize mutlu ve müreffeh bir yaşam diliyorum. 
2023 yılı ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur getirsin. Tüm yurttaşlarımızın yeni yılını yürekten kutluyorum. 
Sözlerimi Şair Metin Eloğlu’nun dizeleriyle noktalıyorum…
“Hadi uyan
Aydınlığa çık da çil gözlerin ışısın
İlkyazlar sıcağı biriksin yüreğine
Yoksul olsan da uyan
Garip olsan da uyan
Madem ki güzelsin, güzeli yaşatmak için
Madem ki iyisin, iyiyi yaşatmak için
Madem ki umutlusun, umudu yaşatmak için…”

Saygılarımla


Battal İLGEZDİ
Ataşehir Belediye Başkanı


 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER