Ataşehir’in Minik Sanatçılarından Yılsonu Sergisi

Ataşehir 'de Yaz Sanat Okullarında eğitim alan Minik Sanatçıların Yılsonu Sergisi

Ataşehir’in Minik Sanatçılarından Yılsonu Sergisi
 Ataşehir’in Minik Sanatçılarından Yılsonu Sergisi

Ataşehir'de Yaz Sanat Okullarında eğitim alan Minik Sanatçıların Yılsonu Sergisi


Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Yaz Sanat Okullarında eğitim alan çocuklar çalışmalarını Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu’nda sergiledi.
“Yaz Sanat Okulları” serginin açılışına kurs eğitmenleri, öğrencileri ve aileleriyle birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Sadık Kayhan, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya da katıldı.


Minik öğrenciler tarafından müzik gösterilerinin yapıldığı, şarkıların söylendiği sergi programında hem minik öğrenciler hem de aileleri gönüllerince eğlendi. Sonrasında sergiyi gezen aileler, çocuklarının hazırladığı elişi, resim, tahta kaşık, plastik top, kum boyama, evalardan çerçeve yapımı gibi ortak çalışmalardan oluşan sergiyi keyifle incelediler.
Yaz Sanat Okullarında, 7-15 yaş arası çocuklar için; mucitler atölyesi, becerikli eller, oyunlu İngilizce, satranç, akıl zeka oyunları, eğitsel etkinlik, hijyen eğitimi, bilgisayar, mutfak atölyesi, koro, ritim, dans, enstrüman yapımı, temel müzik eğitimi, halk oyunları, resim, drama, müzik bilgisi ve enstrüman tanıtımı branşlarında eğitimler verildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER