ATAŞEHİR’DEN İZMİR’E YARDIM ELİ UZANIYOR

Ataşehir Belediyesi, İzmir’de 30 Ekim günü meydana gelen deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı.

ATAŞEHİR’DEN İZMİR’E YARDIM ELİ UZANIYOR
 ATAŞEHİR’DEN İZMİR’E YARDIM ELİ UZANIYOR

Ataşehir Belediyesi, İzmir’de 30 Eylül günü meydana gelen deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı.  

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRI İZMİR’E GÖNDERİLDİ
 
Ataşehir Belediyesi, İzmir’de 30 Ekim günü meydana gelen deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı. Deprem sonrasında hemen harekete geçilerek Ataşehir’de bulunan AKUT birimleri ve destek malzemeleri İzmir’e ulaştırıldı. Ardından da deprem bölgesine giden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İzmirli vatandaşların yaralarını sarmak için her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

 
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İzmir’de 30 Ekim günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede incelemelerde bulunarak depremzedeleri ziyaret etti. Başkan İlgezdi, İzmir’de depremden etkilenen vatandaşlara destek ve yardım konuları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Ataşehir Belediyesi tarafından temin edilen yardım malzemeleri depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere iki Tır ile yola çıktı. Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan acil ihtiyaç listesi kapsamında; ısıtıcı, battaniye, ayakkabı, bebek ve hasta bezi, kadınlar için hijyen malzemeleri ile pijama takımları, çocuklar için mont, kıyafet ve termal tayt gibi soğuğa karşı koruyucu her türlü giyecek ve eşya bulunuyor. 
 
Ülkemize ve İzmir’e geçmiş olsun dileklerini bir kez daha yenileyen Başkan İlgezdi, “Deprem sonrasında hemen harekete geçerek Ataşehir’de bulunan AKUT birimlerini ve destek malzemelerini taşıyan araçlarımızı İzmir’e uğurladık. Sonrasında ise Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından İzmirli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardım kolilerimiz hazırlandı. Yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı olanlara ise acil şifalar diliyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020, 15:16

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER