2012-09-11 10:07:43

TRABZON'DAN AZİZE KIRMIZI KART !!!

11 Eylül 2012, 10:07

TRABZON'DAN AZİZE KIRMIZI KART !!!

Televizyonlar'da Konuşuluyor Aziz Yıldırım'ın Televizyon Programı neden son anda iptal edildi diye..

Bende şunu söylüyorum (EE AZIZ YILDIRIM TS TARAFTARININ DAMARINA BASTIN BIR KERE AMA BU DUNYADA AMA O DUNYADA YAKANDAYIZ BUNU UNUTMA) TRABZONSPOR Taraftarı kızdığı zaman isterse Aziz Yıldırım'ın hiç bir kanala çıkmaması için mücadele eder ve o mücadeleyi kazanacak bir Taraftar'dan bahsediyoruz bu arada..

Rıdvan Dilmen !!! Rıdvan Dilmen ile ilgili şunları söylüyorum benim karşıma gelip konuşamıyor çıkamıyor.. Bir sorun ona bakalım neden Karadeniz Medyasındaki Gazetecilerin Karşısına çıkıp konuşamıyorsunuz diye bakalım ne cevap verecek..

Aziz Yıldırım'a selam vermem diyen tek kişiydi Rıdvan Dilmen ama en önden o gitti gene nasıl olduysa.. NTV Spor !!! Ntv Spor Kanalını Fenerbahçe Kanalına çevirdiniz ama ne oldu Sosyal Medya'dan neden Twitter'dan yazıyorsunuz sonra (Bu akşam yayınlanacak %100 Futbol programına, daha önceden duyurduğumuz Sayın Aziz Yıldırım'ın konukluğu ileri bir tarihe ertelenmiştir. NTVSPOR-twitter..

Söylediğiniz sözün altında kalan hep Fenerbahçe Kulübü yada ona yardım edenler oluyor neden bunu hiç düşündünüz mü...

Bakın Fenerbahçeli Taraftarlar ve Başkanı Aziz Yıldırım sana şunu söylüyorum ;Trabzonspor Kulübü veya Taraftarı istemedikçe sen Televizyon Kanallarında boy gösteremezsin anca onlardan bir izin talep etmen gerekiyor öyle mahkeme salonunda ''Trabzon'u ben büyüttüm'' sözü ile olmuyor o işler madem büyüttün izin almadan çıksaydın ya %100 futbol programına neden çıkamadın..

TEPKİMNİZ SES GETİRDİ Aziz Yıldırım'ın NTVSPOR da canlı yayına çıkmasına Trabzonspor taraftarları engel oldu. Şikecilerin Yandaşı NTVSPOR, Aziz Yıldırım'ın programın iptal olduğunu açıkladı. Mail, ve telefon yağmurlarına katılan bütün taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Taraftrı doğru zamanda iyi örgütleyen TRABZON FİKİR KULÜBÜ BAŞLANI Yavuz Saltık'a ayrıca teşekkür ediyoruz..

Bizim Taraftar büyüktür bunu unutma Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Taraftarları.. Ulusal Medya!!! Ulusal Medya koşun bakalım hemen Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli Taraftarlarınızın yanına neden programa çıkmadı diye sorun bakalım ne diyecekler size..

Ulusal Medya Fener ve Aziz Yıldırım'ın elinde olabilir ama RTÜK 'Ü Bir ararsak gene Fener ve Aziz Yıldırım'ın herşeyleri alt - üst yaparız ve gene programları iptal olur.. Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay sizler taraflı yayından başka bir şey anlamazsınız.. TARAFSIZ Yayın yapın herkes izlesin sizi Taraflı Yayını kimse izlemez.. Bunu Unutmayın..

Buradan Aziz Yıldırım'a şunu söylüyorum ;Trabzon'u sen büyütmediğin ve kendi kendine başardığı bir kere daha gözler önüne serilmiş oldu..

Buradan TRABZONSPOR TARAFTARLARINA BÖYLE BİR ORGANİZSAZYON YAPTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER EDERİM !!!

TRABZON AZİZE VE NTV SPOR'U AFFETMEDİ VE KIRMIZI KARTI ÇEKTİ..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.